INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Clipe de spaimă în Spania! A făcut infarct și s-a prăbușit pe teren. Și-a revenit în ambulanță și a vrut să reintre să joace!

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2023 12:23 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 12:23

Dragiša Gudelj (25 de ani) a căzut pe gazon fără să fie atins de nimeni. Accidentul grav a avut loc în liga a treia, la Córdoba - Ferrol, meciul fiind suspendat de arbitru.

Momente de șoc și groază sâmbătă seară, în timpul unei partide din etapa a 28-a în Segunda B, a treia divizie spaniolă. Era minutul 11, scor 1-1, când din senin, fără să fi avut vreo interacțiune cu un adversar, un jucător al gazdelor s-a prăbușit inert pe teren, declanșând panica. 

Fundașul central Dragiša Gudelj, 25 de ani, a suferit un infarct, medicii intervenind de urgență. Timp de 7 minute i-au făcut masaj cardiac până să-și recapete cunoștința și să fie urcat în ambulanță pentru a fi transportat la spital.

Alt jucător român nu mai vrea să audă de națională: „Nu mai vine” » Motivul din spatele acestei decizii drastice
ROMÂNIA
Alt jucător român nu mai vrea să audă de națională: „Nu mai vine” » Motivul din spatele acestei decizii drastice

Dragiša Gudelj dorea să continue meciul!

Fratele internaționalului sârb Nemanja Gudelj, care în aceeași zi a susținut un meci contra Lituaniei (2-0) în preliminariile CE 2024, și-a revenit în timp ce era pe targă, s-a ridicat în fund cu intenția de a reintra pe teren! Evident că doctorii nu i-au permis și l-au suit în salvarea intrată pe gazon. 

Dragiša a părăsit stadionul Nuevo Arcangel.în aplauzele publicului și a fost internat pentru a putea fi supravegheat și supus unor investigații amănunțite.

Stare lui este stabilă

Jucătorii s-au speriat și n-au mai vrut să continue meciul, iar arbitrul a decis să abandoneze jocul. La spital, Gudelj jr a primit îngrijiri, iar medicii au anunțat că starea sa este stabilă. Dragiša este titular de drept la Córdoba în acest sezon, bifând 23 de meciuri (în 22 a fost integralist). 

Fiul lui Nebojša Gudelj, și el fost fotbalist, are și cetățeniei olandeză, începând cariera la „tineretul" lui Ajax și transferându-se la Córdoba de la Cádiz B. A evoluat la echipele naționale ale Serbiei de la U16 la U19, dar n-a debutat și la cea de seniori.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Debut cu „dublă” la 32 de ani. Rezerva care a marcat la primele două atingeri de balon în 107 secunde!

Imagini halucinante cu bătaia românilor din Andorra! „Gogoașă”, rivalul lui Adrian Mititelu, implicat » Pumni și picioare într-o persoană căzută

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează