SPORTURI  »  HANDBAL  »  CS RAPID-KRIM LJUBLJANA

VIDEO Handbalistele Rapidului despre calificarea dramatică în fața lui Krim Ljubljana: „Top 3 cele mai nebune jocuri din carieră!”

Foto: Denisa Șandru
Foto: Denisa Șandru

Articol de , , - Publicat duminica, 26 martie 2023 19:55 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 20:27

CS Rapid a obținut o calificare istorică în sferturile Ligii Campionilor, după ce a trecut la retur de Krim Ljubljana cu scorul de 30-24 (24-29 în tur). Cu această performanță, România are în faza sferturilor două cluburi calificate. 

La finalul succesului istoric cu Krim, portarul Denisa Șandru și extrema Jennifer Gutierrez au vorbit „la cald”. 

ISTORIC! La prima ei participare, Rapid s-a calificat în „sferturile” Ligii cu un gol marcat în ultimele 15 secunde cu Krim Ljubljana » Programul complet
Liga Campionilor
ISTORIC! La prima ei participare, Rapid s-a calificat în „sferturile” Ligii cu un gol marcat în ultimele 15 secunde cu Krim Ljubljana » Programul complet

VIDEO. Denisa Șandru: „La acest nivel toate echipele sunt puternice”

„Pentru noi este o performanță. Le mulțumim suporterilor că au pus foarte multă presiune pe adversare. Ne-au împins de la spate și am reușit să sărbătorim împreună! Satisfacția este enormă și pentru aceste momente luptăm. Vom întâlni o echipă foarte puternică (n.r. Vipers Kristansand), dar la acest nivel toate echipele sunt puternice și fiecare are șansa ei.

Dacă la început nu ne-am văzut în această fază, rezultatele ne-au dat curaj și am evoluat. Ne dorim din tot sufletul să ajungem în Final Four. Cred că performanța este una mare pentru România și vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four. Clar, vom sărbători azi, mâine va fi o zi de odihnă și apoi ne vom pregăti pentru jocul de joi”, a pus Denisa Șandru. 

Rapid o va întâlni joi, la București, pe SCM Râmnicu Vâlcea, în Liga Florilor. 

VIDEO. Jennifer Gutierrez: „A fost în top 3 cele mai nebune meciuri!”

„Sunt extrem de fericită și vreau să-mi felicit toate colegele pentru succesul de azi. Am făcut un joc foarte bun și nu am încetat niciodată să nu credem într-o victorie la 6 goluri diferență. Nu pot să descriu în cuvinte această calificare, mi-am dorit-o enorm. Categoric resimt și oboseală pentru că fetele de la Krim au jucătoare foarte bune și trebuia să fim concentrate în cele 60 de minute. Aș spune că a fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră”, a spus extrema Rapidului.

„Suntem foarte norocoase cu un astfel de public, care ne încurajează de la început până la sfârșit. Acum ne relaxăm, dar nu ne va fi ușor cu Vipers, astfel că vom profita de șansele pe care le avem. Mâine vom avea zi liberă, apoi o luăm de la capăt cu munca”, a mai afirmat Jennifer Gutierrez.

Citește și alte știri:

Kim Rasmussen, imediat după calificarea Rapidului în „sferturile” Ligii Campionilor: „Ne vom hrăni mai departe cu această energie”

Cine ar fi bărbatul bătut de ultrașii „Uniți sub tricolor” în Andorra + Motivul halucinant care ar fi aprins scandalul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Rapid1923
Rapid1923  •  27 Martie 2023, 16:20

Are dreptate becali:in 10 ani ori moare Magarul ori piere samarul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close