INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLABORARE

Colaborare surprinzătoare între Zenit și Fenerbahce: „Ceremonia a avut loc la Istanbul” + unde merg banii strânși la amicalul din week-end

FOTO: Facebook @fczenit
FOTO: Facebook @fczenit

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2023 20:10 / Actualizat luni, 27 martie 2023 20:30

Cluburile Zenit Sankt Petersburg și Fenerbahce Istanbul au semnat un parteneriat valabil doi ani. 

Sponsorul Gazprom a mijlocit parteneriatul neașteptat dintre Zenit și Fenerbahce. Cele două formații au disputat sâmbătă și un meci amical, la Istanbul, încheiat 2-2, asta deși reprezentantele Rusiei sunt în continuare interzise în competițiile internaționale. 

Ucraina contestă planurile Comitetului Olimpic Internațional » Comunicat categoric, alături de alte 4 țări: „Rusia are deja o metodă de a readuce sportivii în competiție”
DECIZIE
Ucraina contestă planurile Comitetului Olimpic Internațional » Comunicat categoric, alături de alte 4 țări: „Rusia are deja o metodă de a readuce sportivii în competiție”

Colaborare între Zenit și Fenerbahce

„Zenit și Fenerbahce au semnat un acord de cooperare. Ceremonia de semnare a documentelor a avut loc la Istanbul, acum două zile, după un meci caritabil. Toate încasările au ajuns la victimele cutremurului din Turcia.

Acordul valabil doi ani acoperă echipele de fotbal masculin şi feminin, echipele de baschet masculin şi o serie de alte proiecte. În cadrul cooperării se planifică organizarea de meciuri amicale și de turnee între echipe de toate categoriile de vârstă, crearea de programe de instruire și schimb de experiență între specialiștii din departamentele juridice, financiare și marketing. 

Cluburile vor dezvolta împreună fotbalul amator și vor implementa programe bilaterale de schimb de jucători între cele două academii”, se arată în comunicatul emis de Zenit Sankt Petersburg. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

VIDEO Selecționerul Belarusului nu a răspuns la întrebarea primită de la GSP în conferință: „V-am zis de la bun început!”

Ce mutare ar fi fost! Fostul mare jucător de la Real Madrid, la un pas de Barcelona: „Diferența a făcut-o Mourinho. Guardiola nici nu s-a deranjat să mă vadă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează