FOTBAL  »  Superliga  »  SALARII

Căpitanul din Liga 1, obișnuit cu restanțele, s-a speriat și a sunat președintele: „Nașule, de ce am luat mai mulți bani?”

Valentin Țicu (stânga) / foto: Imago Images
Valentin Țicu (stânga) / foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 12:13 / Actualizat marti, 28 martie 2023 13:01

Claudiu Tudor, președintele Consiliului Director de la Petrolul, a dezvăluit ce discuție a avut cu Valentin Țicu, fundașul stânga și căpitanul echipei.

Claudiu Tudor a anunțat că Marian Copilu, președintele clubului și investitor, a băgat deja „câteva sute de mii de euro” la Petrolul. Copilu i-a surprins chiar și pe jucători, obișnuiți cu problemele financiare de la echipa din Ploiești.

Patronul lui FC Utrecht, un multimilionar olandez, vine în România special pentru Neșu: „E un om minunat! A redevenit luptătorul care era pe terenul de fotbal”
INTERVIU
Patronul lui FC Utrecht, un multimilionar olandez, vine în România special pentru Neșu: „E un om minunat! A redevenit luptătorul care era pe terenul de fotbal”

Claudiu Tudor, despre discuția cu Vali Țicu: „Nașule, de ce am luat mai mulți bani?”

„Marian Copilu e un tip foarte discret, așa cum știm că s-a întâmplat la CFR Cluj și la CSU Craiova. Asta este o calitate. La noi, în România, investitorii sau patronii sunt ahtiați de imagine și de a apărea la TV, de a vorbi vrute și nevrute, dar majoritatea n-au legătură cu fotbalul. 

Marian este total opus, este bolnav de fotbal, discuțiile noastre sunt interminabile legate de sisteme, de ceea ce înseamnă fotbalul pe teren. El este un tip care nu vrea să apară la televizor. La meciuri va veni, va veni și la cel cu FCU Craiova, va fi prezent la fiecare meci.

I-am și mulțumit în vestiar, de față cu echipă. Pentru mine au fost zile încărcate, iar când Marian a făcut aceste investiții, de câteva sute de mii de euro, am uitat să-i mulțumesc. Am făcut-o apoi în vestiar.

Haideți să vă spun și un secret. M-a sunat Vali Țicu: «Nașule, de ce am luat mai mulți bani?». I-am zis: «Fă-ți calculele și adu înapoi dacă crezi că e prea mult». A zis: «Nu, nu, înapoi nu aduc sigur». I-am spus că n-a luat mai mult, nu a făcut el calculul cum trebuie. E clar că băieții au alt tonus și simt că lucrurile merg spre bine”, a declarat Claudiu Tudor la Ploiești TV.

REZUMAT VIDEO. Dinamo (locul 4 în play-off Liga 2) a remizat cu Petrolul (locul 2 în play-out Liga 1), scor final 1-1

Citește și:

Cine e omul în care Becali are cea mai mare încredere: „Cheile de la casa de bani erau la el. Erau 60 de milioane de euro înăuntru!” + „Se aruncă în fața glonțului dacă trage cineva înspre Gigi”

Strigătul unui dublu campion cu FCSB: „Suntem ai nimănui”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close