FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB a aflat verdictul! Ce a pățit Tavi Popescu după România - Belarus

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2023 17:55 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 18:33

Intrat în minutul 65 al meciului România - Belarus 2-1, Octavian Popescu s-a ales cu o entorsă la glezna dreaptă. 

În minutul 74, extrema de 20 de ani a avut o intervenție dură, prin alunecare, la Bykov și a văzut cartonașul galben. După această fază, tot jucătorul de la FCSB a avut probleme, fiind surprins de camerele TV ținându-se de gleznă și șchiopătând. 

+19 FOTO

Tavi Popescu s-a ales cu entorsă după România - Belarus 

Fotbalistul roș-albaștrilor a continuat cu greu partida, iar la finalul meciului s-a prăbușit pe teren. A fost filmat cum se ținea de gleznă și cum făcea mai multe grimase din cauza durerii. Popescu s-a dus șchiopătând la vestiare, iar azi a făcut mai multe investigații. 

Examenul medical a arătat că Tavi Popescu a suferit o entorsă, astfel că prezența sa în meciul cu Sepsi (luni, 20:30) e sub semnul întrebării.

M-am uitat până la 2-0, apoi m-a luat somnul. Era un meci la îndemâna noastră. Dacă nu joacă de la mine din echipă, nu mă uit. Dacă știam că Tavi Popescu intră în repriza a doua, mă trezeam. Haha! O să ne calificăm, pentru că avem grupă ușoară. În prima repriză cu Belarus, era numai la noi mingea. 

- Gigi Becali

Tavi Popescu, scos din echipa de start de Gigi Becali 

Și dacă era apt, Tavi Popescu avea șanse mici să fie titular. Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat recent că Florinel Coman va fi titularul postului de extremă stânga, iar Tavi Popescu va fi rezervă.

Cum ar putea să arate FCSB cu Sepsi: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Șut, Olaru - Cordea, Compagno, Fl. Coman

+19 FOTO

VIDEO Valeriu Iftime sare în apărarea lui Sebastian Mailat: „Nu a reproșat nimănui că nu a fost chemat”

Citește și: 

Dumitru Dragomir râde de Florin Talpan: „De asta e disperat acum, că n-a mai prins sarmaua. Îi fuge pământul de sub picioare”

Gigi Becali anunță că azi pune noul antrenor la FCSB: „Cred că el va fi până la urmă, da”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
Ciurardanciu
Ciurardanciu  •  30 Martie 2023, 18:20

AcestFotbalist vafi. Cel mai mare fotbalist din generația actuala va da randament pe viitor va fii nr!1 la națională României va fii noul zeu al fotbalului românesc. Pe viitor va juca meci de meci la națională Romniei

Gspedkkt
Gspedkkt  •  30 Martie 2023, 12:04

Tavi ăsta e un fel de Mitea... Doar că puțin mai netalentat și mult mai needucat.

gigimarga2
gigimarga2  •  30 Martie 2023, 07:08

Dar Tavi Popescu , ce cauta la echipa nationala in ceste momente. Are nevoie de putina ,,vopsea tricoloră" ?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close