FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACUZAȚII

VIDEO Prunea atacă vijelios: „Stoichiță trebuia demis în secunda următoare! S-a spart buboiul” + „Hagi să nu uite”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de , - Publicat vineri, 31 martie 2023 14:59 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 15:18

Florin Prunea (54 de ani), fost internațional român cu 40 de meciuri la națională, a lansat un nou atac asupra conducerii FRF, în contextul dezvăluirilor pe care le-a făcut Cătălin Cîrjan (20) despre întâmplări de la loturile de tineret.

Zilele trecute, Cătălin Cîrjan, mijlocaș legitimat la Arsenal Londra, s-a plâns de tratamentul la care a fost supus de nume importante din FRF, precum directorul tehnic Mihai Stoichiță, scouterul-șef Ion Geolgău și selecționerul de la U21, Emil Săndoi.

„E naționala unor diverse interese, iar eu nu sunt acolo pentru că nu reprezint acele interese”, a afirmat Cîrjan.

Farul merge în Giulești fără 3 jucători de bază. Gică Hagi anunță: „I-am pierdut, am avut ghinion”
RAPID - FARUL
Farul merge în Giulești fără 3 jucători de bază. Gică Hagi anunță: „I-am pierdut, am avut ghinion”

Florin Prunea: „O Federație serioasă l-ar fi demis pe Stoichiță”

Florin Prunea, parte a Generației de Aur a României, consideră că declarațiile lui Cîrjan au spart „buboiul” corupției din cadrul Federației. Prunea acuză că selecția la naționalele de tineret se face în multe cazuri în funcție de cât „cotizează” părinții tinerilor fotbaliști.

Întrebat despre acuzațiile lui Cîrjan cum că Mihai Stoichiță le-ar dicta antrenorilor de la tineret schimbările la meciuri, Prunea a spus:

„În secunda următoare, o Federație serioasă îl chema (n.r. - pe Stoichiță): «Mulțumim frumos pentru ce ai făcut pentru noi. La revedere!»

Uite că acum vin jucătorii și vorbesc. Referitor la copiii ăștia, frații Cîrjan, lumea poate nu știe, dar părinții lor au vândut tot din casă pentru a merge cu copiii afară. Cred că trebuie mai mult respect din partea tuturor.

Cred că Gică Hagi s-a grăbit când a spus să nu mai vorbim despre ei. Nu cred că trebuie să judece Gică Hagi. Hagi să nu uite când și-au bătut joc de copilul lui, când a fost pus să care haine (n.r. - legat de episodul cu Zoltan Kovacs de la naționala U17).

Problemele sunt foarte grave. Nu se poate schimba nimic, acolo este un sistem atât de bine pus la punct și sunt atât de bine legați între ei cu toate tâmpeniile făcute, încât dacă unul dintre ei vorbește, pică totul ca un domino.

Stoichiță este puternic pentru că știe foarte multe. Are legătură cu politicul, este omul cu relațiile interumane”, a afirmat Prunea. 

Florin Prunea atacă FRF: „S-a spart buboiul, iese la suprfață corupția”

Prunea și-a continuat discursul dur:

„Știu jucători care atunci când au terminat junioratul nu au mai jucat niciunde, deși au peste 50 și ceva de selecții la naționale. Nu au nicio vină, părinții lor au cotizat...

Nu e posibil să avem juniori cu 50 de meciuri la echipele naționale, iar atunci când termină junioratul să dispară din fotbal. Nu este posibil să vină la echipele naționale de juniori jucători care sunt rezerve la echipele de club, iar cei care sunt titulari să nu fie selecționați.

Noi știm de lucrurile astea. E bine că s-a spart buboiul ăsta, că iese la suprafață puroiul, în unele cazuri e vorba și de corupție. O să vedeți că vor fi din ce în ce mai mulți care vorbesc. Lucrurile sunt mult mai grave la echipele naționale de juniori.

Nu cred că va mai fi convocat Cîrjan. Îmi pare rău pentru Emil Săndoi, că este carne de tun. În loc lui n-aș fi comentat. Antrenorii plătesc mereu și nu e normal, trebuie să facă cei care comit prostiile”.

Mai multe știri de actualitate: 

Lorena Balaci nu-l iartă pe Adrian Mititelu! Discurs vehement: „Nu am cum! Familia lui l-a jignit pe tata și după moarte. Mitul ăla nu stă în picioare, da?” + replica patronului de la FCU: „Bate câmpii!”

Sorana Cîrstea a luat o decizie de ultim moment, chiar înaintea semifinalei de la Miami: „Da, s-a retras”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
laurkro
laurkro  •  01 Aprilie 2023, 01:51

Stoichita este o tumoare pe obrazul fotbalului. Din păcate, nu e singura. O gașca de *** conduce fotbalul românesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  31 Martie 2023, 18:12
Postat de caltanisetta pe 31 Martie 2023, 17:12

Am cunoscut acest personaj gretos in 1981 , unde venisem la probe la Jiul, iar in perioada aceea am fost chiar vecini de palier.....porecla lui era Cocosilå....cine si-ar fi inchipuit ca Cocosilå, o caricatura de om care n-avea chimie cu nimeni din lotul de atunci al Jiului (era sifonul lui Gogu Tonca, antrenorul de atunci), ar putea ajunge in aceasta functie, unde defapt locul meritat ar fi fost al unui Gica Popescu sau Ovidiu Sabau......sau multi altii..påcat....mare påcat, o federatie de carton presat, ***, incapabilå.....execrabilå din toate punctele de vedere....si cand te gandesti ca lui Cocosilå i se adresau jurnalistii cu apelativul Lippi.....e ca si cum i-ai spune lui Stirzu...Ancelotti..!!!

Sa vina un pușcăriaș ai?… pai când însănătoșim fotbalul dacă tot cu ăștia defilam… oricum stoichita e Săgeata cuiva

Sbbsmada1
Sbbsmada1  •  31 Martie 2023, 18:03

Prunea vorbește niște adevăruri știute de toți…problema este ca și el a fost la federatie și nu a făcut nimica …e aproape la fel de vinovat ca și restul…

Vezi toate comentariile (24)
Comentează