FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI

Tactică murdară în semifinala pentru Conference League » La ce șiretlic au apelat oltenii » Verdictul specialistului: „Puteau pierde la «masa verde»!”

La golul de 3-3, o minge era în poartă, alta pe în careu
La golul de 3-3, o minge era în poartă, alta pe în careu

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2023 22:33 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 23:28

Oltenii au recurs la o tactică lipsită de fair-play în FCU Craiova - FC Voluntari, semifinala barajului pentru Conference League.

Atât la penalty-ul executat de Runar Mar Sigurjonsson în minutul 85, cât și la cornerul care a adus egalarea în minutul 90+7, din peluza cu ultrașii care o susțin pe FCU au fost aruncate mingi pe teren.

Erori incredibile în semifinala barajului » S-au făcut de râs la TREI goluri din faze care nu anunțau nimic
FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI
Erori incredibile în semifinala barajului » S-au făcut de râs la TREI goluri din faze care nu anunțau nimic

Tactică murdară în FCU Craiova - FC Voluntari

Oltenii au mizat pe faptul că adversarii ar fi intimidați sau că jocul ar fi oprit, însă nu au avut succes

Sigurjonsson a transformat fără emoții penalty-ul, iar la golul 3 al oaspeților, care a dus meciul în prelungiri, mingea intrase în poartă înainte ca al doilea balon să fie aruncat pe gazon.

Verdictul lui Constantin Zotta

La finalul partidei, fostul arbitru Constantin Zotta, prezent în studioul Orange Sport, a concluzionat că decizia lui Horațiu Feșnic de a valida golul a fost una corectă. 

În schimb, Zotta spune că situația ar fi putut ajunge pe masa Comisiilor dacă cele două baloane s-ar fi atins și ar fi împiedica un gol: „Pentru moment, da, s-ar fi terminat meciul. Dar pe baza acestui lucru s-ar fi întocmit un raport. Puteau pierde la «masa verde»! Aceste argumente funcționează în fața Comisiilor”.

Ca în Valencia - Real Madrid

Un astfel de gest complet lipsit de sportivitate a avut loc de curând în La Liga, într-un meci dintre Valencia și Real Madrid, câștigat de „lilieci” cu 1-0.

În timp ce Vinicius Junior ataca în banda stângă și tocmai intrase în careul advers, Eray Comert, stoper la Valenciei, a trimis o minge „rătăcită” pe gazon spre Vinicius.

Comert a reușit să lovească balonul cu care se juca oficial în acele momente, iar partida a fost întreruptă. Elvețianul s-a ales cu „galben” în urma acelui gest, unul cum foarte rar se vede în fotbal.

Citește și:

A vorbit personal cu Gică Hagi și a aruncat „bomba”: „Vinde 4 jucători în vară!” » Ce vedete pot pleca de la Farul

Săpunaru așteaptă un stelist la Rapid: „Fă asta și suporterii te vor iubi din primul minut”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
cj1960i
cj1960i  •  27 Mai 2023, 10:26
Postat de eterrna.terrra.nova pe 26 Mai 2023, 23:15

Mititei ce sa le ceri

Sa castige in Gruia, chiar daca *** nu are chef.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ciheya
Ciheya  •  27 Mai 2023, 09:33

se pare ca au mai evoluat atarnatorii lui mititelu din peluza adrian marin mititelu. pana acum aruncau cu papucii in arbitrii de linie, acum au trecut la aruncat de mingii. daca se vor lasa de *** bani si nu vor mai sta cu mana intinsa la saracia de patron cu ani de puscarie la activ poate ca ar fi luati in serios.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

concret
concret  •  27 Mai 2023, 01:01

Tertipuri oltenesti... ce poti sa le ceri :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează