FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL 1-2

După criza de nervi, Petrescu și-a trimis „secundul” la interviu: „Dan nu se simte bine”

Costin Curelea
Costin Curelea

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 23:43 / Actualizat luni, 29 mai 2023 00:11

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, nu s-a prezentat la flash-interviuri după CFR Cluj - Farul 1-2, invocând probleme medicale. La microfon a apărut „secundul” Costin Curelea.

În loc de Dan Petrescu, din partea CFR-ului a venit la flash-interviuri Costin Curelea, mâna dreaptă a „Bursucului”. Explicația pentru schimbarea de ultim moment a venit de la moderatorul emisiunii „Minutul 91” de la OrangeSport, Dan Udrea, care a transmis că Petrescu a invocat probleme medicale pentru absența de la interviu și de la conferința de presă.

Întrebat la interviu despre motivul scandalului de la finalul meciului, în urma căruia stoperul Andrei Burcă a fost eliminat, Curelea a indicat către o greșeală a „centralului” Marcel Bîrsan, care l-ar fi eliminat pe Andrei deși altă persoană ar fi „urecheat” arbitrul.

Vorbele lui Petrescu nu l-au clintit pe Hagi » Cum a apărut „Regele” la interviuri: „Noi suntem cei mai buni!”
Play-off
Vorbele lui Petrescu nu l-au clintit pe Hagi » Cum a apărut „Regele” la interviuri: „Noi suntem cei mai buni!”

Dan Petrescu și-a trimis „secundul” la interviu după CFR Cluj - Farul: „Nu trebuia eliminat Burcă. Cineva a apostrofat arbitrul, dar nu el”

„Stresul și presiunea și-au spus cuvântul, de aceea spiritele s-au încins puțin pe final. Dar nici măcar înjurătură n-a fost. Am înțeles că cineva a apostrofat arbitrul, nici măcar nu l-a înjurat, și arbitrul l-a eliminat direct pe Burcă, nici măcar nu știa cine a fost. Arbitrul a zis că așa a luat decizia și că nu mai poate schimba nimic”, a precizat Curelea.

+18 FOTO

Potrivit căpitanului Mario Camora, de „vină” pentru eliminarea lui Burcă ar fi Daniel Bîrligea, atacant la CFR. 

„Secundul” lui Dan Petrescu privește către finala barajului pentru Conference League, meciul cu FCU Craiova programat joi, 1 iunie.

„Sepsi ne-a dat șansa de a juca barajul, ni s-a întins o mână și sperăm să profităm de asta. A fost un sezon foarte stresant și lung, cu probleme de toate felurile, ceea ce se vede și pe teren. Sperăm să ne capacităm la maxim pentru ultima partidă și să reușim să câștigăm acest baraj și să ne calificăm.

A fost un play-off mai greu decât anul trecut, ne-am uitat puțin pe program și anul trecut le aveam pe Voluntari și FC Argeș în play-off, un pic mai lejer. Dar nici noi nu ne-am mai ridicat la același nivel.

Toți au sperat, credeam că vom câștiga astăzi, dar probabil presiunea și-a spus cuvântul atât la noi cât și la Craiova”, a afirmat antrenorul secund de la CFR.

Tot din SuperLigă: 

Camora dă vina pe alt coechipier pentru „roșul” văzut de Burcă: „El a zis ceva!”

Mesaj dur în direct pentru Sorin Cârțu: „Aș vrea să văd acum dacă se filmează și își prezintă scuze”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
istet10
istet10  •  29 Mai 2023, 15:28

Dan este la al nu stiu catelea gest de mitocanie.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  29 Mai 2023, 10:05

Curelea, impreuna cu fostii sai coechipieri, Ferfelea, Balan si Varga ar trebui sa se implice pentru a ajuta Sportul Studentesc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează