FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Camora dă vina pe alt coechipier pentru „roșul” văzut de Burcă: „El a zis ceva!”

Mario Camora (36 de ani), căpitanul „feroviarilor”, spune că Andrei Burcă (30 de ani) a fost eliminat fără motiv.
Mario Camora (36 de ani), căpitanul „feroviarilor”, spune că Andrei Burcă (30 de ani) a fost eliminat fără motiv.

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 23:51 / Actualizat luni, 29 mai 2023 00:13

CFR Cluj a fost învinsă de Farul, scor 1-2, iar Universitatea Craiova a cedat 0-1 în fața lui Sepsi. Mario Camora (36 de ani), căpitanul „feroviarilor”, spune că Andrei Burcă (30 de ani) a fost eliminat fără motiv. 

  • Barajul de Conference League dintre CFR Cluj și FCU Craiova se va juca în Gruia. Din informațiile Gazetei, va fi joi, pe 1 iunie, de la ora 20:30

După fluierul final, „centralul” Marcel Bîrsan i-a arătat cartonașul roșu lui Andrei Burcă. Mario Camora susține că a fost o confuzie și că Daniel Bîrligea a fost vinovat. 

Scene șocante după CFR Cluj - Farul » Dan Petrescu i-a bătut obrazul lui Hagi, apoi a dat să sară la bătaie! + Burcă, eliminat
CFR CLUJ - FARUL 1-2
Scene șocante după CFR Cluj - Farul » Dan Petrescu i-a bătut obrazul lui Hagi, apoi a dat să sară la bătaie! + Burcă, eliminat

Mario Camora, după CFR Cluj - Farul 1-2: „Burcă n-a vorbit, Bîrligea a spus ceva”

„Burcă n-a vorbit, a luat galben. Alt jucător a spus unele cuvinte către arbitru. El i-a dat roșu lui Burcă. Bîrligea i-a spus ceva, nu știu ce, dar arbitrul a crezut că e Burcă. Eram toți strânși acolo.

Am fi vrut 6 titluri la rând, dar nu e un eșec. I se poate întâmpla oricărei echipei, am văzut și la altele în Europa.

Ne-am bătut până pe final la titlu. Acum trebuie să strângem rândurile și să câștigăm joi. Suporterii au fost lângă noi, au vorbit frumos. Vrem să îi facem fericiți”, a spus Mario Camora la Orange Sport. 

Nici măcar nu a fost înjurătură, cineva l-a apostrofat, dar nu Burcă. Asta a fost decizia, nu mai poate fi schimbat nimic
- Costin Curelea, „secund” CFR Cluj

VIDEO. Scandal după CFR Cluj - Farul: Petrescu s-a luat de toată lumea

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Viorel Moldovan numește echipa din Superliga unde ar putea ajunge Bergodi: „Din ce am auzit eu”

VIDEO Răzvan Lucescu a vorbit despre titlul cucerit de Farul și meciurile „naționalei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dr.jivago
dr.jivago  •  29 Mai 2023, 08:28

Bai , astia de la KFR , voua nu va e mă rusine???? Nu aveti o minima masura a bunului simt?? Gata , ajunga-va!!! Deci imaculatul Burca, care avea gura plina si se comporta ca un descreierat, care si-n timpul meciului protesta vehement la orice, care a facut un fault de rosu direct , de mare, mare cotonogar , de un primitivism feroce la Munteanu...era de fapt un mielusel dupa parerea traducatorului din romana in portugheza , Camora? Buuun! Atunci daca Barligea a avut , asa , niste comentarii , trebuia si asta articulat ca si Petrescu cu-n rosu direct ! Extraordinara prestanta de badanta , a lui Panin! Panin asta avea o eleganta, de ziceai ca te conduce direct la Obregia!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează