FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Rapid, negocieri cu un jucător de la o rivală din play-off! Adrian Mutu l-a cerut cu insistență

Rapid l-a ofertat pe Bogdan Vătăjelu // FOTO: Imago
Rapid l-a ofertat pe Bogdan Vătăjelu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 12:45 / Actualizat luni, 29 mai 2023 13:20

Adrian Mutu continuă să ceară întăriri pentru Rapid, iar pe lista lui se află Bogdan Vătăjelu (fundaș stânga, 30 de ani).

După ce l-a adus pe Omar El Sawy și i-a ofertat pe Yuri Matias și Christopher Braun, Rapid a pus ochii și pe Bogdan Vătăjelu.

Rapid, ofertă pentru doi jucători de la CFR Cluj » Nelu Varga e gata să-i cedeze, dar vrea mai mulți bani
RAPID
Rapid, ofertă pentru doi jucători de la CFR Cluj » Nelu Varga e gata să-i cedeze, dar vrea mai mulți bani

Rapid l-a ofertat pe Bogdan Vătăjelu

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Adrian Mutu l-a cerut pe Bogdan Vătăjelu. Fundașul de 30 de ani își termină la finalul lunii iunie contractul cu CS Universitatea Craiova, iar oltenii nu i-au oferit prelungirea înțelegerii, urmând a pleca în zilele următoare.

Rapid a luat legătura cu Vătăjelu și i-a propus un contract, existând șanse mari ca mutarea să se parafeze în scurt timp.

650.000 de euroe cota lui Bogdan Vătăjelu, potrivit transfermartk

Trecut pe la FCSB 2, CS Râmnicu Vâlcea și Metalul Reșița, Vătăjelu a ajuns prima dată la Universitatea Craiova în ianuarie 2014. După 3 ani a plecat la Sparta Praga, iar în iulie 2019 a revenit la olteni, după ce trecut și pe la Jablonec.

În acest sezon, Vătăjelu a bifat 29 de partide pentru olteni (două goluri, două pase de gol).

Bogdan Vătăjelu, concurență pentru Junior Morais

Dacă va veni la Rapid, Vătăjelu va lupta pentru un loc de titular cu Junior Morais (36 de ani) și cu Florin Ștefan (27 de ani). Brazilianul a bifat 37 de meciuri în sezonul trecut, în timp ce Ștefan are doar 16 prezențe.

VIDEO Imagini scandaloase pe Arena Națională » Ce au putut să cânte fotbaliștii lui Mutu împreună cu cei din galeria Rapidului

Citește și:

Cristi Balaj anunță o schimbare MAJORĂ a lui Ioan Varga în strategia clubului: „Avem acest obiectiv în următorii 2 ani”

Mihai Rotaru anunță măsuri la CSU Craiova, după ce Neagoe a ratat marele obiectiv: „Știu ce am de făcut. E nevoie de calitate în staff”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
Vic_5864
Vic_5864  •  31 Mai 2023, 09:08

Terminati ma cu toate prostiile. Cand il aveti pe Florin Stefan ce va trebuie toate petardele? Nu se poate asa ceva. Treziti-va odata!

Katalin266
Katalin266  •  30 Mai 2023, 15:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corbea
corbea  •  30 Mai 2023, 13:16

Petarde, dupa chipul si asemanarea lui mutu. Jucatori de mana a2a si a3a care au castigat praful de pe toba. Poate Yuri, dar daca tu vrei sa iei campionatul cu jucatori care nu mai au loc la echipele lor (gen costache).... Pacat de bunele intentii ale lui Sucu si Angelescu, dar la fotbal sunt praf. Ma asteptam la Nicolae sa mai spuna ceva,dar si el se lasa prostit de mutu....O sa fie inca un sezon pierdut pana cand or sa realizeze ca nu au antrenor....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează