FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu ține cu dinții de un jucător: „N-am mai avut de când sunt eu! I-am transmis domnului Becali să își vadă de treabă”

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 22:09 / Actualizat marti, 30 mai 2023 23:03

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova, i-a transmis lui Gigi Becali să nu încerce să îl ademenească pe Andre Duarte (25 de ani) spre FCSB. 

Andre Duarte a fost integralist la FCU Craiova în actuala stagiune, dar relația cu Adrian Mititelu n-a fost deloc una roz. Impresarul fundașului portughez încearcă să îl transfere în calitate de jucător liber. Adrian Mititelu e sigur că acest lucru nu se va întâmpla și spune că o astfel de decizia poate veni doar de la FIFA.

FCSB, gata să renunțe la un nou jucător » Mihai Stoica a dat detalii
FCSB
FCSB, gata să renunțe la un nou jucător » Mihai Stoica a dat detalii

Adrian Mititelu, detalii despre situația lui Duarte: „Nu-mi amintesc un jucător ca el”

„E cel mai bun stoper din Liga 1 la momentul ăsta. Eu nu-mi amintesc să fi avut vreun jucător să joace toate minutele, în 10 ani de când sunt eu. Dacă mai aveam un fundaș ca el, eram mult mai bine.

El are contract până în 2024, i-am activat opțiunea de prelungire Și-a dat acordul. Circulă prin lumea fotbalului vorba că nu ar fi legale aceste prelungiri de contracte. 

Dacă vrea să plece de la noi, trebuie să facă o acțiune la FIFA, să anuleze contractul. Asta dacă îi dau dreptate. Apoi există și cale de apel. Dacă FIFA și TAS vor decide că nu e valid contractul, asta e. Dar noi am făcut o consultare mai amplă, oamenii care lucrează în domeniu au zis că este perfect contractul.

Eu i-am făcut o propunere lui Duarte, încă nu mi-a răspuns la ea. Impresarul lui visează cai verzi pe pereți, sute de mii de euro la semnătură. I-am oferit 50.000 de euro la semnătură și 13.000 de euro/lună. Nu mi-a răspuns”, a spus Adrian Mititelu la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Adrian Mititelu: „I-am transmis domnului Becali să își vadă de treabă”

Chiar dacă Mihai Stoica a negat în mod public interesul pentru Duarte, Adrian Mititelu spune că Gigi Becali îi dă târcoale fundașului portughez. 

„Nu cred că-și va permite să plece, să nu se mai prezinte. Se încearcă pe anumite căi să mi se inducă faptul că îl pierdem, să obținem și noi ce mai putem. 

Eu știu că FCSB e interesată. L-am, rugat frumos, printr-un prieten, pe domnul Becali, să își vadă de treaba lui. I-am zis că nu e corect să se bage. Dacă ar fi un jucător aflat într-o încurcătură cu un club, nu m-aș băga. 

Dacă verificăm registrul jucătorilor de la FIFA, la care LPF e racordat, la capitolul înregistrări, Duarte are contract până în 2024. Doar o decizie a FIFA ar putea schimba asta”, a transmis Mititelu. 

Adrian Mititelu ține cu dinții de un jucător: „N-am mai avut de când sunt eu! I-am transmis domnului Becali să își vadă de treabă”
Andre Duarte

Venit la FCU Craiova în iulie 2022, liber de contract, Andre Duarte a bifat toate partidele oltenilor din acest sezon, 44.

750.000 de euroeste cota lui Andre Duarte potrivit Transfermarkt

VIDEO. Adrian Mititelu: „Pentru mine, FCSB este Steaua și, fie că vrem, fie că nu, este cel mai important club din România”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

CFR Cluj a făcut anunțul în cazul lui Dan Petrescu » Ce se va întâmpla după barajul cu FCU Craiova

EXCLUSIV Al doilea transfer al zilei la U Cluj » A semnat și fotbalistul lunii octombrie în ancheta GSP

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
ccristian0
ccristian0  •  31 Mai 2023, 11:43

Da, e clar, Duarte va juca la FCSB!

brera30
brera30  •  31 Mai 2023, 11:19
Postat de FCUCraiova pe 31 Mai 2023, 10:12

Lasa ma ça e liniste la voi deaia sunteti campioni

La voi, circul e asigurat non-stop.

george.br
george.br  •  31 Mai 2023, 11:08
Postat de legio.sud pe 31 Mai 2023, 08:38

Este tragic când li-se urcă la cap unor proști ca voi că au echipă ! Fraierilor este echipa familiei M voi sunteți doar trepădușii care fac zgomot , când le-a dat Rotaru puncte bercenarilor ?! Familia l-a cedat pe compagno de foame iar cu duarte este o regie să mai scoată și miti niște mărunțiș ( se vede fundul sacului ) dar becali la făcut de multe ori fraier ( la băgat și la facultate ) și tot nu se dezice de el , atunci clar este vasalului lui GG cum a fost și al lui porumboiu în trecut , mai sus de locul șase (6) nu a terminat … proștilor !

Nu mai silui, fato, limba romana! Cratima aia nu e pentru astea ca tine! Repetento!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează