INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Miercuri, Benzema ar putea fi prezentat de fosta echipă a lui Cosmin Contra

E oficial, Karim Benzema, 35 de ani, pleacă de la Real Madrid în această vară. Miercuri ar putea fi prezentat la Al Ittihad. +45   FOTO
E oficial, Karim Benzema, 35 de ani, pleacă de la Real Madrid în această vară. Miercuri ar putea fi prezentat la Al Ittihad.

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2023 14:45 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 15:09

E oficial, Karim Benzema, 35 de ani, pleacă de la Real Madrid în această vară. Miercuri ar putea fi prezentat la Al Ittihad.

Al Ittihad, campioana en-titre a Arabiei Saudite, i-ar fi propus lui Benzema un salariu astronomic: 400 de milioane de euro pentru doi ani de contract.

Messi, huiduit de ultrașii lui PSG la ultimul meci în Franța
PSG
Messi, huiduit de ultrașii lui PSG la ultimul meci în Franța

Karim Benzema merge în Arabia Saudită să finalizeze negocierile cu Al Ittihad

După ce Real a oficializat despărțirea de superstarul francez, specialistul în mercato Fabrizio Romano a dezvăluit detalii de la negocierile dintre Benzema și Al Ittihad.

„Karim a fost invitat în Arabia Saudită săptămână viitoare pentru a pune la punct mutarea la Al Ittihad. Dacă totul decurge conform planului, prezentarea oficială va fi făcută de luni încolo, posibil miercuri”, a scris jurnalistul italian pe Twitter.

Cine e Al Ittihad, formația care negociază cu Karim Benzema:

  • Vedeta echipei: „decarul” Bruno Henrique, un brazilian evaluat de Transfermarkt la 6 milioane. Lotul e cotat, în total, la 28,18 milioane;
  • Antrenor e portughezul Nuno Espirito Santo, ex-Wolves, Tottenham, Valencia, Porto;
  • 31 de trofee în palmares, între care 9 titluri și două Ligi ale Campionilor Asiei;
  • A rulat 4 tehnicieni români de-a lungul timpului: Anghel Iordănescu (martie 2005 - iunie 2006), Victor Pițurcă (octombrie 2014 - iulie 2015, decembrie 2015 - iulie 2016), Ladislau Boloni (iulie 2015 - noiembrie 2015) și Cosmin Contra (august 2021 - iunie 2022);
  • Între ianuarie 2015 și iulie 2016 a evoluat pentru ei Lucian Sânmărtean.

Karim Benzema nu continuă la Real Madrid

„Real Madrid și căpitanul nostru Karim Benzema au convenit să pună capăt etapei strălucitoare și de neuitat din ultimii 14 ani”, au informat azi spaniolii.

Ce înseamnă Karim Benzema pentru Real Madrid:

  • A venit la Real în 2009, de la Lyon, pentru 35 de milioane de euro;
  • A fost un fotbalist fundamental al Realului în ultimele 14 sezoane, reușind să câștige 25 de trofee cu gruparea blanco;
  • Actualul Balon de Aur are în palmares 5 Ligi ale Campionilor, 5 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europe, 4 titluri, 3 Cupe ale Regelui și 4 Supercupe ale Spaniei;
  • Karim ocupă locul 5 în topul fotbaliștilor cu cele mai multe prezențe pentru Real (647) și locul doi în ierarhia golgheterilor all-time (353 de goluri).

GALERIE FOTO. Imagini memorabile cu Karim Benzema la Real Madrid

Karim Benzema, 34 de ani, a făcut meciul carierei cu PSG, în „optimile” Ligii Campionilor. A reușit un hat-trick în decurs de 17 minute și a calificat-o pe Real Madrid în sferturile de finală, 3-2 la general.
Karim Benzema, 35 de ani, pleacă de la Real Madrid în această vară.
Karim Benzema. 
Foto: Imago
Real Madrid îl vrea pe atacantul lui Chelsea, Kai Havertz (23 de ani), în cazul în care Karim Benzema (35 de ani) pleacă la Al-Ittihad, care i-a propus 400 de milioane de euro pentru doi ani de contract.
Karim Benzema, ofertă-bombă din Arabia Saudită. Foto: Imago Images
+41 FOTO

Real Madrid vrea să-și arate recunoștința și toată afecțiunea pentru una dintre cele mai mari legende ale noastre. Cariera lui Karim Benzema la Real Madrid a fost un exemplu de comportament și profesionalism și a reprezentat valorile clubului nostru. 

Karim Benzema și-a câștigat dreptul de a-și decide viitorul. Madridistii și toți fanii din întreaga lume s-au bucurat de fotbalul său magic și unic, ceea ce l-a transformat într-unul dintre marile mituri ale clubului nostru și una dintre marile legende ale fotbalului mondial. 

Real Madrid este și va fi mereu casa lui și îi dorește lui și familiei sale tot binele în această nouă etapă. 

Marți, 6 iunie, la ora 12:00, va avea loc un eveniment dedicat plecării lui Karim, la care va fi prezent și președintele Florentino Perez

- Comunicat Real Madrid

În ultimele ore, Real Madrid a mai oficializat 3 despărțiri: Asensio, Mariano și Hazard.

Karim Benzema dezmințea plecarea de la Real Madrid

Întrebat recent dacă are ceva să le transmită fanilor lui Real Madrid în legătură cu viitorul lui, Karim Benzema a răspuns: „Să le vorbesc fanilor Realului despre viitorul meu? De ce să vorbesc despre viitorul meu, dacă eu sunt în acest moment la Real Madrid? 

Se spune că plecarea mea în Arabia Saudită este un lucru 100% cert? Ce se spune pe internet nu se reflectă și în realitate”.

VIDEO. Cele mai tari goluri ale lui Karim Benzema la Real Madrid

Ionuț Radu, desființat de L'Equipe: „A stricat totul într-o seară de coșmar” » Portarul și-a luat adio de la Auxerre
FRANȚA
Ionuț Radu, desființat de L'Equipe: „A stricat totul într-o seară de coșmar” » Portarul și-a luat adio de la Auxerre
Președintele lui Metz se înclină în fața lui Laszlo Boloni după promovare: „Datorită lui suntem aici” » O glumă: „Are contract, nu cred că va demisiona”
FRANȚA
Președintele lui Metz se înclină în fața lui Laszlo Boloni după promovare: „Datorită lui suntem aici” » O glumă: „Are contract, nu cred că va demisiona”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează