FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Primul transfer perfectat de Sepsi » Covăsnenii aduc un fundaș de la Gloria Buzău

Bogdan Oteliță, în meciul contra celor de la UTA Arad. 
Foto: Facebook @ UTA Arad
Bogdan Oteliță, în meciul contra celor de la UTA Arad. Foto: Facebook @ UTA Arad

Articol de , - Publicat luni, 05 iunie 2023 18:16 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 18:42

Sepsi Sfântu Gheorghe l-a adus pe fundașul dreapta Bogdan Oteliță (20 de ani), de la divizionara secundă Gloria Buzău. 

Stoperul cu o selecție în naționala U20 a României a semnat un contract valabil pe 3 sezoane cu gruparea din Covasna, scriu cei de la liga2.ro. Informația a fost confirmată și de sursele Gazetei Sporturilor. Oteliță vine gratis la Sepsi, pentru că înțelegerea acestuia cu Gloria Buzău expiră la finalul acestei luni. 

Loți a promovat, propagandiștii de la FRF au retrogradat
editorial dan udrea
Loți a promovat, propagandiștii de la FRF au retrogradat

Sepsi l-a adus pe Bogdan Oteliță, fundașul dreapta de la Gloria Buzău 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Bogdan Oteliță a fost adus de gruparea din Sfântu Gheorghe pentru a acoperi regula U21, impusă de Federația Română de Fotbal. 

Bogdan Oteliță a mai trecut în carieră pe la Ceahlăul Piatra-Neamț și Aerostar Bacău. La Gloria Buzău evolua din iulie 2021. În tricoul buzoienilor, Bogdan Oteliță a bifat 41 de apariții și a dat 5 pase de gol. 

În actuala stagiune, Bogdan Oteliță a jucat 26 de partide pentru Gloria Buzău, în toate competițiile, reușind să paseze decisiv în două rânduri. 

Sepsi a punctat și la capitolul plecări 

Formația din Sfântu Gheorghe a punctat și la capitolul plecări. În urmă cu câteva zile, covăsnenii au anunțat despărțirea de Radoslav Dimitrov (34 de ani, fundaș dreapta bulgar), Enriko Papa (30 de ani, mijlocaș central albanez) și Anass Achahbar (29 de ani, mijlocaș ofensiv marocano-olandez). 

Sespsi Sfântu Gheorghe va avea și un nou antrenor, după ce italianul Cristiano Bergodi a plecat de la echipă. Favoritul pentru a prelua banca tehnică a ardelenilor este Liviu Ciobotariu (52 de ani), care la finalul acestei luni își termină contractul cu FC Voluntari.  

Citește și: 

Poli Iași transferă un ex-fundaș de la FCSB și un portar de națională, trecut prin Champions League

Denis Alibec, lovitură de proporții! A câștigat 1,2 milioane de euro la FIFA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  05 Iunie 2023, 20:58

o data e fundaș dreapta , o data stoper ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează