INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FIORENTINA - WEST HAM 1-2

VIDEO + FOTO Party în Praga până la 5 dimineața » Cum au sărbătorit fotbaliștii lui West Ham câștigarea trofeului Conference League

Declan Rice, pe străzile din Praga la 4 dimineața +12   FOTO
Declan Rice, pe străzile din Praga la 4 dimineața

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 12:24 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 12:31

Englezii de la West Ham au petrecut până în zorii zilei, după câștigarea trofeului UEFA Europa Conference League, scor 2-1, în fața italienilor de la Fiorentina. Este al doilea trofeu european din istoria clubului londonez, după Cupa Cupelor, din sezonul 1964-1965.

Messi și Barcelona se contrazic în privința ofertei + Leo își anunțase transferul la Miami încă de acum 5 ani!
TRANSFER
Messi și Barcelona se contrazic în privința ofertei + Leo își anunțase transferul la Miami încă de acum 5 ani!

West Ham a petrecut până dimineață câștigarea trofeului UEFA Europa Conference League 

Jucătorii și staff-ul clubului au plecat de la stadion spre hotelul unde erau cazați. Acolo, au fost așteptați de mai mulți fani, cu care au cântat și au dansat. Principalul refren al serii a fost „Freed from desire”, al hitului cu același nume interpretat de GALA. 

VIDEO. Sărbătoarea celor de la West Ham, după triumful din Conference League contra Fiorentinei

Petrecerea a continuat în hotelul în care britanicii au fost cazați în Praga, Declan Rice fiind suprins dansând pe holurile stabilimentului unde West Ham și-a petrecut câteva zile. 

Declan Rice, pe holul hotelului din Praga
Thilo Kehrer (centru), împreună cu Angelo Ogbonna și Pablo Fornals
Kurt Zouma dansând
Declan Rice, pe străzile din Praga
+8 FOTO

Fotbaliștii au petrecut după aceea într-o sală specială aranjată pentru sărbătorirea cuceririi trofeului. Jucătorii s-au filmat cu medalia la gât dansând, cântând și sărbătorind câștigarea competiției. Lor li s-au alăturat și partenerele de viață, dar și membri ai familiei. 

Thilo Kehrer (centru), împreună cu Angelo Ogbonna și Pablo Fornals
Kurt Zouma dansând
Declan Rice, pe holul hotelului din Praga
Declan Rice, pe străzile din Praga
+8 FOTO

Ulterior, Declan Rice, căpitanul echipei, Vladimir Coufal, fundașul dreapta al „ciocănarilor”, David Moyes, antrenorul britanicilor, și un alt membru al staff-ului au fost surprinși de englezii de la Daily Mail  plimbându-se pe străzile din Praga, la 4 dimineața. 

Într-o filmare apărută pe Twitter, mai mulți fani ai lui West Ham au arătat cum Said Benrahma. extrema londonezilor, era încă pe străzi și la 5 dimineața, făcând poze cu suporterii. 

West Ham United va juca în Europa League sezonul viitor

Odată cu câștigarea trofeului UEFA Conference League, West Ham United și-a asigurat prezența în următorul sezon de UEFA Europa League. 

Premier League va da 8 echipe în cupele europene: Manchester City, Arsenal, Manchester United și Newcastle merg în Champions League, Liverpool, Brighton și West Ham în Europa League, iar Aston Villa în preliminariile Conference League. 

Citește și:

Reacția lui Lobonț, după ce huliganii lui West Ham i-au spart capul lui Biraghi: „Stai la tine în curte!”

După 7 ani la Dortmund, a preferat să semneze cu marea rivală Bayern, deși îl dorea și Atletico

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează