FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

EXCLUSIV Început nebun în FCSB - Rapid » 3 goluri în 6 minute: „Meci de nivel european!”

Articol de , - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 21:31 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 21:31

FCSB - Rapid a început într-un mod incredibil, cu 3 goluri marcate până în minutul 16, în interval de doar 6 minute.

Într-o atmosferă de senzație, presărată însă și cu scandări rasiste ale roș-albaștrilor, derby-ul de pe Arena Națională nu a dezamăgit. S-au marcat 3 goluri în interval de 10 minute, cu Rapid revenind de la 0-1. Filmul fazelor, în galeria foto de mai jos:

+35 FOTO

3 goluri în interval de 6 minute la FCSB - Rapid

Darius Olaru a deschis balul, în minutul 10. El a profitat de mai multe greșeli în apărarea Rapidului. Borza nu a ajuns la o minte lungă spre Tavi Popescu, apoi a fost driblat cu ușurință de „decarul” de la FCSB.

Octavian a pasat în careu, unde Hromada a fost greoi și a reacționat târziu. Olaru i-a luat mingea din față și a marcat cu un șut plasat, fără șanse pentru Aioani.

Rapid a revenit imediat

Rapid nu s-a lăsat și a egalat două minute mai târziu. Adrian Șut a greșit o mingea la mijlocul trenului, iar giuleștenii au plecat pe contraatac. Mingea a ajuns la Krasniqi, care l-a învins pe Târnovanu cu un șut la colțul scurt, la fel ca în meciul din sezonul regular, câștigat de Rapid cu 4-0.

Apoi, în minutul 16, Rapid a trecut în avantaj. Din nou, după o fază trasă la indigo cu cea din meciul câștigat de giuleșteni cu 4-0. Centrare din lovitură liberă, din dreapta, la capătul căreia s-a aflat Rrahmani de data asta. În sezonul regular marcase Paul Iacob.

Rrahmani l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură plasată de cap, de la aproximativ 15 metri de poartă.

Rusescu și Sichitiu, entuziasmați la GSP Live

Un fotbal de nivel mare! Un ritm bun, chiar de nivel european din punct de vedere al fazelor ofensive. Sperăm să se păstreze același stil și în repriza a doua. Ceea ce mă surprinde într-un mod plăcut este faptul că ambele echipe nu au jucat pe o singură parte a terenului, fie ea dreapta sau stânga. Ambele au atacat pe ambele flancuri, lucru ce rar se întâmplă în campionatul intern, bine echilibrate, să le spunem așa. Ritmul, angajamentul... extraordinar! Rar vedem în fotbalul românesc un asemenea ritm. Rapid pare că s-a trezit, chiar dacă sunt circumspect privind partea a doua a meciului
- Grigore Sichitiu, la GSP Live

Prima repriză a fost superbă. Am avut de toate: acțiuni, goluri, goluri anulate. Văd două echipe care joacă fotbal, împărțindu-și momentele bune. Nu pot să fiu supărat din pricina scorului
- Raul Rusescu, la GSP Live

VIDEO. FCSB - Rapid. Atmosferă de meci mare în oraș » Imagini de la Arena națională cu emulația creată de derby

Citește și:

NEBUNIE la Arena Națională » Mii de oameni s-au înghesuit la porți înainte de FCSB - Rapid
FCSB - Rapid
NEBUNIE la Arena Națională » Mii de oameni s-au înghesuit la porți înainte de FCSB - Rapid
Aflat în lupta pentru salvare în Superligă, antrenorul a răbufnit: „Campionatul nu e făcut bine! Nici acolo nu e sistemul ăsta”
POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 3-1
Aflat în lupta pentru salvare în Superligă, antrenorul a răbufnit: „Campionatul nu e făcut bine! Nici acolo nu e sistemul ăsta”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
racetrack
racetrack  •  20 Aprilie 2024, 21:24

Chiar, sa vedem comisiile de disciplina care suspenda stadioanele altor echipe daca pentru scandari rasiste nu ar trebui suspendata si clona din Berceni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează