INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2024 15:44 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 16:57

Wanda Nara (37 de ani), nevasta lui Mauro Icardi (31 de ani), a devenit imaginea unei platforme destinate adulților, foarte populară în America de Sud. „Evident că vor fi multe scene de nuditate. Am auzit chiar că Icardi va participa și el la câteva shootinguri”, scrie presa argentiniană.

Mauro Icardi este celebru în lume nu doar prin calitățile și performanțele sale fotbalistice, dar și datorită soției și impresarei sale.

Wanda Nara, cu care argentinianul are două fete, a vrut să facă un ban în plus și să și atragă mai mult atenția fanilor săi pe rețelele de socializare cu noile pictoriale, care-i vor pune în evidență formele și vor putea atrage noi clienți.

Wanda Nara, ambasadorul mondial al unui site controversat din America de Sud

Modelul și vedeta TV, care este cu șase ani mai mare decât atacantul lui Galatasaray, a anunțat că va apărea pe o platformă destinată adulților și va oferi un conținut foto și video foarte sexy.

Wanda Nara
Wanda Nara
+45 FOTO

Blonda va deveni noua imagine unui site unde poți admira imagini fierbinți plătind o anumită sumă. „O companie care, după succesul înregistrat în America de Sud, vrea să se facă remarcată și în Europa, motiv pentru care a ales-o pe Wanda drept ambasador", scrie ziarul Corriere dello Sport.

„Urmează producții de foarte mare impact"

„Vreau să anunț semnarea contractului!!! Echipa care a călătorit în Europa pentru a putea face acest lucru e incredibilă și de astăzi mă puteți găsi aici. Urmează producții de un mare impact! Ne vedem în curând", a scris soția lui Icardi pe contul ei.

După cum dezvăluie unele reviste argentiniene, un fost fotograf Playboy o va urmări pe Nara în întreaga lume pentru a realiza fotografii și videoclipuri exclusive, care vor fi publicate zilnic.

+20 FOTO

Și fata lui Caniggia are cont pe Divas Play

Aceleași surse sud-americane au publicat informația că Wanda Nara a parafat acordul pe un an și va câștiga un milion de euro în primele șase luni. „În Buenos Aires, site-ul este utilizat pe scară largă de celebrități, care reușesc să facă bani frumoși cu imagini erotice.

Printre cele care, în multe dintre ipostaze, își etalează corpul nud contra cost se numără și Charlotte Caniggia, fiica fostului atacant al Romei, Claudio", precizează aceeași sursă din capitala Italiei.

28de goluri și 11 assisturi în 43 de meciuri a reușit Mauro Icardi pentru Galatasaray în acest sezon în toate competițiile

Citește și alte știri de de fotbal internațional:

Ladislau Boloni a numit cei mai mari atacanți pe care i-a antrenat: „Ar fi o greșeală să-l compar pe Mikautadze cu aceștia”
FRANȚA
Ladislau Boloni a numit cei mai mari atacanți pe care i-a antrenat: „Ar fi o greșeală să-l compar pe Mikautadze cu aceștia”
Ronaldo lansează cea mai scumpă șampanie din lume! Cât costă și cum se numește noua investiție a lui Cristiano
PORTUGALIA
Ronaldo lansează cea mai scumpă șampanie din lume! Cât costă și cum se numește noua investiție a lui Cristiano

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează