FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO

Șoc la U Cluj înaintea meciului cu Dinamo » Neluțu Sabău despre negocierile cu Șumudică: „E adevărat! Eu sunt gata să renunț”

Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2024 18:05 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 19:37

Ioan Ovidiu Sabău, 56 de ani, a transmis că este dispus să renunțe și la clauza personală cu U Cluj, dacă gruparea vrea să-l schimbe cu Marius Șumudică. Neluțu este decepționat de situație, știe că au existat discuții pe la spatele lui, dar a explicat de ce vrea neapărat să învingă Dinamo.

  • U Cluj - Dinamo, un meci crucial pentru "câini", este programat sâmbătă, ora 20:00. Jocul va fi transmis liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

"Șepcile roșii" se luptă pentru a bifa obiectivul echipei, locurile 7-9, așa cum GSP.ro a informat azi, existând o primă de 4.000 de euro pentru fiecare jucător în parte.

Veste proastă pentru dinamoviști: s-a rupt la încălzire și este OUT tot restul sezonului! GSP.ro are detaliile
U CLUJ - DINAMO
Veste proastă pentru dinamoviști: s-a rupt la încălzire și este OUT tot restul sezonului! GSP.ro are detaliile

În plus, au existat discuții despre o eventuală înlocuire a lui Ioan Ovidiu Sabău cu Marius Șumudică, detaliu ce a fost verificat de antrenorul clujenilor personal! În conferința de presă de azi, fostul component al Generației de Aur a vorbit tranșant despre acest subiect.

Ioan Ovidiu Sabău despre U Cluj - Dinamo: „Pe cineva nemulțumești. Pe cineva mulțumești"

Fost campion cu Dinamo ca fotbalist, un jucător important în istoria clubului alb-roșu, Ioan Ovidiu Sabău este descumpănit de situația în care este pus sâmbătă ca adversar al "câinilor". A recunoscut că este interesat de obținerea victoriei tocmai pentru a respinge orice eventuală speculație.

„Suntem pregătiți să câștigăm, în primul rând, ca să fim în obiectivul fixat, locurile 7-9. Ar fi o performanță, după realizări bune. E și reversul medaliei, atunci când lucrurile nu merg bine, când pierzi niște obiective.

Realitatea este că n-am arătat cum trebuia în ultimele jocuri. Dar am un respect deosebit pentru acești jucători. Am făcut lumea să creadă, am ridicat nivelul. Și faptul că lumea nu mai acceptă (n.red. eșecul din Cupă), înseamnă că am crescut nivelul.

Am avut și un program încărcat, în zece zile, patru jocuri, cu aceiași jucători, din păcate. Se pare că aveau nevoie de o perioadă mai lungă de integrare. Eu nu critic.

Eu sunt antrenor la U Cluj, am obiective, vrem să jucăm acele meciuri de baraj pentru Conference, unul, două, dacă se poate. Îmi pare rău că Dinamo a ajuns... N-aș fi vrut! Nu vreau să fiu acela care... Oricum, pe cineva nemulțumești. Cum pe alții îi mulțumești. Vrem să fim profesioniști, să arătăm ca o echipă care învinge. Sper să fiu inspirat, să-i conduc bine de pe margine", a declarat tehnicianul la conferința de presă.

Popa s-a accidentat înainte de meciul cu Craiova, a făcut contractură. Chipciu a fost plecat din țară să se trateze, a avut o ruptură musculară, am discutat cu Alex să nu riscăm la acel joc. Nici nu era recuperat, acesta e motivul real. Oamenii sunt liberi să vorbească
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău dă ultimatum: „Eu nu mai fac meseria asta!”. Mesaj de forță

Neluțu Sabău știe că sunt negocieri ca Marius Șumudică să vină în locul lui: „Acea persoană a promis că-l poate aduce"

Deunăzi, Fanatik a scris despre faptul că U Cluj ar fi demarat negocierile cu Marius Șumudică, liber de contract, să vină antrenor în locul lui Ioan Ovidiu Sabău din vară!

"Moțu'" nu a evitat subiectul, atunci când a fost întrebat de jurnaliștii locali dacă are cunoștință de subiect, dacă el consideră că ar fi vreun sâmbure de adevăr.

„A apărut vreun comunicat din partea clubului? Atunci dați-mi voie să cred că poate fi și adevărat acest zvon.

Mi-am făcut contractul pe doi ani. Există o clauză. Dacă eu plec dau o sumă de bani, dacă ei mă dau afară, plătesc ei o sumă de bani.

Dacă gruparea consideră că nu mai sunt potrivit sau sunt alții mai potriviți, eu renunț la acea clauză!

Teama asta că nu putem rezilia cu Sabă,u că trebuie să-i dăm o sumă, nu există. Dacă pentru U Cluj există un alt antrenor care să ducă clubul la alt nivel, renunț la acea clauză și să vină unul mai potrivit pentru această echipă!

Acel zvon este adevărat, din păcate. Am informații, s-a luat legătura cu Șumudică. Posibil ca acel om să vină în club, cunosc acea persoană, iar acea persoană a promis că-l poate aduce pe Șumudică! Ăsta e adevărul, să nu ne ascundem după nu știu ce. Ăsta e adevărul!

Informația o am de la o sursă de încredere, că s-a discutat, cineva din club cu acel om.

Nu l-am întrebat pe Șumudică dacă vrea să vină. E un sâmbure de adevăr că el poate veni la Universitatea Cluj. Pe mine nu mă afectează absolut deloc. Eu vreau să ies cu capul sus, să ies cu demnitate, să arătăm foarte bine și să nu planeze acele discuții că am dat meciul. Știu ce persoană sunt, știu că acești jucători își apără mereu șansele", a mai comentat Neluțu Sabău.

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău știe că s-a negociat cu Marius Șumudică pe la spatele lui: „Eu sunt dispus să renunț la clauza aia!”

Am vorbit cu Radu Constantea la antrenament, dar despre echipă, despre recuperarea echipei. Chipciu sper să fie recuperabil, la Popa e un semn de întrebare. N-am discutat despre subiectul Șumudică
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Averea lui Ionuț Negoiță s-a multiplicat după ce a lăsat Dinamo: „Doar așa va mai trăi"

Alex Chipciu, despre acuzele lansate înaintea U Cluj - Dinamo: „Și-acum doi ani s-au făcut speculații” » GSP.ro a aflat ce primă de obiectiv au ardelenii

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (25)
Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  06 Mai 2024, 22:21

Hai cu Victoria la Voluntari si transferati-le jucatorii cu Dinamo, Iasiul, Botosaniul, Petrolul - sunt cativa jucatori de valoare acolo dar joaca un campionat intreg fara spectatori !

creeperno534
creeperno534  •  04 Mai 2024, 22:55

Sa vina circul!

soimiisibiu
soimiisibiu  •  04 Mai 2024, 09:45

Persoana de care a spus Sabău ca a zis ca îl aduce pe sumudica antrenor e Dani Coman. A zis ca îl aduce dacă e el președinte. Asta e imbirligatorul. SABĂU pentru tot ce a făcut ultimii ani la Cluj nu merita un asa tratament din partea conducerii.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează