FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Niculae, replică pentru Dan Șucu: „Boală veche!”

Daniel Niculae, în dreapta, lângă Dan Șucu // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Daniel Niculae, în dreapta, lângă Dan Șucu // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2024 18:23 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 20:16

Daniel Niculae (41 de ani), președintele clubului Rapid, i-a răspuns indirect acționarului Dan Șucu, cel care a pomenit rapidismul într-un comunicat critic, care viza angajații clubului, în special pe cei responsabili cu latura sportivă.

Un sezon cu pretenții de titlu, sezonul centenarului, așa cum l-au considerat rapidiștii, s-a transformat într-un coșmar pentru suflarea alb-vișinie.

Rapid a intrat în play-off la 4 puncte de liderul FCSB, dar a pierdut 6 dintre primele 7 partide din grupa pentru campionat, serie care i-a spulberat aproape definitiv șansele la un loc de podium.

Câte bilete s-au vândut deja pentru Universitatea Craiova - FCSB » Titular-surpriză la revederea lui Gâlcă cu fosta echipă
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB
Câte bilete s-au vândut deja pentru Universitatea Craiova - FCSB » Titular-surpriză la revederea lui Gâlcă cu fosta echipă

Dan Șucu: „Invocă Rapidismul pentru a-și crea avantaje personale și a nu respecta disciplina!”

Fiascoul din Giulești a agitat apele la nivelul conducerii. Omul cu banii, acționarul majoritar Dan Șucu, a transmis un comunicat critic, în care a anunțat că urmează instalarea unor manageri noi la Rapid, „care vor putea pregăti cum se cuvine sezonul următor”.

În textul transmis suflării alb-vișinii, Șucu a menționat și că „mă deranjează foarte mult să găsesc colegi care invocă Rapidismul pentru a-și crea avantaje personale, pentru a nu respecta disciplina, regulamentele de ordine interioară sau pentru a se strădui mai puțin decât semenii lor”, o aparentă trimitere la președintele Daniel Niculae.

Astăzi a venit replica din partea oficialului din Giulești. Acesta a publicat o fotografie cu el îmbrăcând tricoul Rapidului într-un meci oficial, cândva în primii ani ai carierei. „Rapidismul ăsta... boală veche...”, a scris Niculae.

Daniel Niculae, replică pentru Dan Șucu: „Boală veche!”
Imaginea publicată de Daniel Niculae astăzi, 3 mai

De curând, Daniel Niculae a aflat că procurorii au început urmărirea lui penală în dosarul introducerii materialelor pirotehnice pe stadioane, dosar care a dus la arestarea preventivă a liderului de galerie, Liviu „Bocciu'” Ungurean. Plecarea lui în vară de la Rapid este o certitudine.

După îndepărtarea directorului sportiv Sorin Boiangiu, Dan Șucu i-a înmânat lui Niculae atribuțiile acestuia. Nemulțumit de activitatea lui „Nico”, Șucu plănuiește promovarea scouterului-șef Daniel Sandu pe acea poziție!

Daniel Niculae a evoluat în mai multe rânduri la Rapid, începând cu prima jumătate a anilor 2000. A jucat 140 de meciuri pentru Rapid în prima ligă și în cupele europene, în care a înscris un total de 44 de goluri, 36 în campionat, 8 în Europa. În 2006, transferul lui în Franța, la Auxerre, a adus în conturile clubului 3,3 milioane de euro.

VIDEO. Bogdan Lobonț, întrebat dacă a fost deranjat de întâlnirea lui Șucu cu Șumudică

Mai multe știri despre Rapid:

„Marea împăcare în Vinerea Mare” » Paul Iacob s-a revanșat față de suporterul cu care a intrat în conflict
RAPID
„Marea împăcare în Vinerea Mare” » Paul Iacob s-a revanșat față de suporterul cu care a intrat în conflict
Marius Șumudică a explicat cum a decurs întâlnirea cu Dan Șucu: „Pot să vă spun doar atât”
RAPID
Marius Șumudică a explicat cum a decurs întâlnirea cu Dan Șucu: „Pot să vă spun doar atât”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (18)
Meister27
Meister27  •  06 Mai 2024, 18:04
Postat de lefter_popescu pe 04 Mai 2024, 00:01

...lupta ? Cred ca greșești amice. D. Niculae este doar un angajat al clubului Rapid. Iar după aceasta campanie rautacioasa a presei fata de Daniel Niculae, parca îl vad și la anul intr-o funcție de conducere la Rapid.

sa speram,sa duca niculae clona fc r in liga a 2-a.

memo
memo  •  04 Mai 2024, 11:43

Zicea cineva aici ca Rapid câștiga titlul la anul. Eu zic asa : singura șansă a Rapid-ului dacă nu-l ia iar partidul național unic sa-l finanțeze e sa câștige ceva. Altfel în max 2 ani se va desființa. După modelul actual de promovare a violentei și crimei organizate la nivel de Președinte de club pe plan sportiv ar trebui sancționat dacă Daniel Niculae e condamnat

lefter_popescu
lefter_popescu  •  04 Mai 2024, 00:05
Postat de 88gore88 pe 03 Mai 2024, 19:31

Inlocuim profesionistii cu tot felul de "legende" de la care ne asteptam sa joace in birou ca pe teren iar apoi ne miram ca a dat-o in bara ca un amator.Ce asteptari sa ai de la Niculae,Danciulescu,Dukadam sau Dani Coman cand ei impreuna au 12 clase si zero experienta?

Amice, gândești ca un om mare. Stai pe-aproape !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează