FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 1-4

Întrebat despre interesul celor de la FCSB, Ștefănescu a evitat un răspuns ferm: „Vreți să mă pun rău cu patronul?!”

Marius Ștefănescu / Foto: Imago
Marius Ștefănescu / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2024 22:27 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 22:58

Marius Ștefănescu (25 de ani) a comentat după meciul Farul - Sepsi 1-4, despre interesul celor de la FCSB. Laszlo Dioszegi a spus răspicat că îi dă voie oriunde, numai la FCSB nu.

Sepsi a câștigat duelul cu Farul, de la Constanța, scor 4-1, iar Marius Ștefănescu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai covăsnenilor. La finalul partidei, el a vorbit și despre vehiculatul transfer la FCSB, iar mai în glumă, mai în serios a spus că nu vrea să se pună rău cu patronul Laszlo Dioszegi, care nu vrea să-i dea drumul la campioana României.

Dezvăluire imediat după Farul - Sepsi: „Antrenorul a oprit ședința de pregătire! Asta ne-a spus”
FARUL - SEPSI 1-4
Dezvăluire imediat după Farul - Sepsi: „Antrenorul a oprit ședința de pregătire! Asta ne-a spus”

Marius Ștefănescu: „Dacă se va ivi ceva, aș face pasul”

Întrebat dacă plănuiește să se transfere în această vară, el a comentat: „Mai am doi ani de contract, dar, dacă se va ivi ceva, aș face pasul la o echipă care se bate la titlu sau afară. Mai sunt însă două meciuri și trebuie să dau ce-i mai bun pe teren”.

Când a venit vorba despre interesul FCSB și refuzul lui Dioszegi de a-i da drumul la roș-albaștri, Ștefănescu a devenit prudent. „Nu știu dacă s-a făcut vreo ofertă, fiecare patron vorbește. Eu ce să spun, să mă pun rău cu dânsul (n.r. - cu Laszlo Dioszegi)?! Am discutat cu el ceva și vom vedea”, a comentat mijlocașul în vârstă de 25 de ani.

Marius Ștefănescu: „Muncesc ca să ajung la Euro”

În condițiile în care UEFA a anunțat că selecționerii reprezentativor calificate la Euro 2024 pot deplasa loturi de câte 26 de jucători, Ștefănescu a declarat că speră să se numere și el printre jucătorii convocați de Edi Iordănescu: „Muncesc să ajung la Euro, îmi doresc, fiecare își dorește”.

Meciul cu Farul? „Înainte de meci toată lumea își dă cu părărerea. Am jucat mereu cu atitudine. Doar cu Craiova am lăsat de dorit. Chiar tot ne-a ieșit. Mă bucur pentru Safranko, avea nevoie de goluri, sper să ia mingea acasă”, a spus jucătorul lui Sepsi, care a comentat și scandările xenofobe ale galeriei adverse: „Nu m-am gândit că se va opri meciul, pe stadion se strigă orice. Strigă două, trei minute, asta e”.

Mai puteți citi:

Farul - Sepsi, ÎNTRERUPT din cauza scandărilor xenofobe!

Dani Coman dezvăluie TREI cluburi cu care tratează: „Rapid? Dacă-mi oferă 50.000 de euro pe lună...”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  03 Mai 2024, 23:52

Ștefănescu "îi datorează" lui Gigi Becali aprecierile mult inferioare(!) calităților lui, apărute în presa sportivă românească (și, pe cale de consecință, cota de transfer redusă pe transfermarkt.ro). Paradoxal, calitățile lui Ștefănescu au impresionat mai mult televiziunile străine care au insistat pe execuțiile lui remarcabile în meciurile disputate de Sepsi în cupele europene... Asta se intâmplă doar pentru că Gigi vrea să cumpere ieftin si să vândă scump, iar presa noastră de sport, fecesebistă, supralicitează exagerat fotbalistii fecesebisti și, în aceeasi măsură, îi discreditează pe cei ai "concurenței" sau mentine scăzut nivelul de interes al publicului dar si al echipelor de afară asupra fotbalistilor pe care ar dori Gigi să-i cumpere... Există opinii că și selecționerii și anturajul loturilor reprezentative participă la acest nociv joc de stabilire a "cursului pieței" în footbalul nostru!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează