INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Radu Drăgușin vrea să plece de la Tottenham! Ce club mare l-ar cumpăra imediat

Radu Drăgușin ar putea pleca de la Tottenham // FOTO: Imago
Radu Drăgușin ar putea pleca de la Tottenham // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 12 mai 2024 11:47 / Actualizat duminica, 12 mai 2024 12:34

Jurnalistul britanic Alan Nixon a dezvăluit că Radu Drăgușin ia în calcul să plece de la Tottenham, în vară, iar Napoli este foarte interesată să-l readucă în Serie A.

La începutul anului, trei mari cluburi și l-au disputat pe Radu Drăgușin: Bayern, Napoli și Tottenham. Au câștigat în cele din urmă englezii, și pentru că internaționalul mult își dorea foarte mult să evolueze în Premier League.

Soția n-a vrut să-l lase la FCSB, dar și-a schimbat radical părerea după ce l-a văzut campion: „Nu am fost de acord. N-am cuvinte în momentul ăsta”
FCSB - CFR CLUJ 0-1
Soția n-a vrut să-l lase la FCSB, dar și-a schimbat radical părerea după ce l-a văzut campion: „Nu am fost de acord. N-am cuvinte în momentul ăsta”

Genoa și Spurs s-au înțeles la 26 de milioane de euro, plus bonusuri ce ar putea duce suma finală la 31 de milioane, Drăgușin a semnat pe 6 ani și jumătate, numai că planul său nu s-a potrivit cu al managerului Ange Postecoglou.

Tottenham vrea să facă profit cu Drăgușin și cere 46 de milioane de euro

El spera că va reuși să-și câștige locul în echipă și să joace din ce în ce mai des, însă tehnicianul australian l-a uitat de multe ori pe bancă. Sâmbătă, după 5 etape consecutive pe tușă, i-a acordat doar un sfert de oră, pe finalul partidei cu Burnley (2-1), iar jurnalistul britanic Alan Nixon, citat de insidefootbal.com, susține că internaționalul român „este îngrijorat pentru viitorul lui la Tottenham Hotspur, din cauza minutelor puține pe care le primește”.

Nixon dezvăluie că Napoli vrea să-l transfere la vară, iar fundașul în vârstă de 21 de ani ar fi tentat de-o întoarcere în Serie A. Tottenham nu intenționează să vândă, dar, dacă în cele din urmă se va ajunge aici, clubul intenționează să facă profit. Prețul la care londonezii sunt dispuși să-l cedeze: 40 de milioane de lire sterline, aproximativ 46,2 milioane de euro.

Impresarul Florin Manea a vorbit și el despre o posibilă despărțire

Recent, impresarul Florin Manea lăsase de înțeles că internaționalul român ar putea pleca de la Spurs dacă nu este folosit. „Dacă nu va juca va trebui să luăm în calcul alte soluții, dar pentru moment nu cred, a sosit abia în ianuarie. În viață nu știi niciodată, dar să sperăm că nu va fi cazul.

Dacă la finalul sezonului Postecoglou îi va spune că-l consideră în continuare doar o alternativă la fundașii titulari, nu cred că ar rămâne fără să joace”, spunea Manea la Radio CRC, un post care transmite din Pozzuoli, un oraș-port apropiat de Napoli.

VIDEO. Premier GSP » Amănuntul neștiut despre misiunea lui Radu Drăgușin: „Asta contează în alegerile antrenorului”

Mai puteți citi:

Gigi Becali nu l-a iertat nici acum: „Îl iau antrenor, că vreau să retrogradez. O să-i fac zile negre”

Uite Edgar, nu Ie Edgar la Dinamo! Detaliile ce au creat suspiciune în privința identității fundașului și prima reacție de la echipă + Kopic voia să-l folosească în meciul cu UTA!

Citește și:

Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America
Campionate
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (6)
rhadoo87
rhadoo87  •  12 Mai 2024, 20:06

Ma intreb cum ar fi fost cariera lui Radu daca se ducea la Bayern?? Oare Bavarezii l-ar fi folosit mai des?

666piturca
666piturca  •  12 Mai 2024, 17:17
Postat de aaxel03 pe 12 Mai 2024, 16:53

Adica are contract cu Tottenham dar pleaca asa cand i se nazare lui impresaru-su? Poate Tottenham l-a luat sa aiba o rezerva si punct, poate sa plece cand i se termina contractu. Si ma indoiesc ca i-a crescut cota dupa statu pe bara.

Cum, nu știi??? Întreabă-l pe Maneá ce cotā are azi!

666piturca
666piturca  •  12 Mai 2024, 17:16
Postat de Cartezius pe 12 Mai 2024, 15:33

Orice club(cu bani), are„trompetele”sale in presa!Aici e clar o„invaluire”ca Dragușin...e de vânzare!E ca o „strigare”:Cine-l vrea pe Dragușin?Ca e de vânzare!Dar nu cumva,ar fi trebuit ca mai intâi sa-l bage mai mult-daca vor sa-l vânda pe bani comparaticv cu ce-au dat pe el?

Spurs aveau un oarecare ștaif, cum ar zice Nea Ovi. Dar cand te asociezi cu un individ ca Maneá… chestionabil. As vrea sa il vad pe impresarul lui Son.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează