FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OȚELUL - CORVINUL

EXCLUSIV VIDEO 3.000 de gălățeni iau cu asalt Sibiul: „Statuie pentru Dorinel, regele Galațiului!”

Articol de , - Publicat marti, 14 mai 2024 13:06 / Actualizat marti, 14 mai 2024 14:34

Gălățenii se pregătesc de descinderea la Sibiu, pentru a lua primul trofeu pentru club după cele din 2011, campionatul și Supercupa, tot cu Dorinel Munteanu. Oțelul - Corvinul, finala Cupei României Betano, este programată miercuri, de la ora 20:30.

Oțelul este pe o pantă ascendentă de trei ani. A urcat din al treilea eșalon în al doilea, apoi în primul vara trecută, iar acum se pregătește de finala Cupei României, mâine, la Sibiu, contra Corvinului. Gălățenii au încheiat play-out-ul pe locul secund în play-out, la un singur punct de UTA.

Mititelu nu abandonează și a ales noul antrenor pentru revenirea în Superligă!
FCU CRAIOVA
Mititelu nu abandonează și a ales noul antrenor pentru revenirea în Superligă!

Gălățenii au învins duminică seară FC Botoșani (2-0) pe propriul stadion, au încheiat en fanfare primul sezon de la revenirea în Liga 1. Acum, dunărenii se pregătesc de finala Cupei României, la Sibiu. Și așteaptă primul trofeu după o pauză de 13 ani.

3.000 de suporteri gălățeni la Oțelul - Corvinul, finala Cupei României Betano de la Sibiu

În 2011, tot cu Dorinel Munteanu la conducerea staff-ului tehnic, Oțelul a cucerit campionatul, apoi au învins Steaua în Supercupa României, scor 1-0.

Gălățenii vor fi în număr de 3.000 de suporteri la ultimul act al Cupei de la Sibiu. Și-au pregătit și tricouri speciale, roșii, care costă 70 de lei.

+9 FOTO

Vor al 3-lea trofeu din istoria Oțelului, după campionat și Supercupă, ambele în 2011

„Primul pas este victoria miercuri. Următorul pas să se repete victoria de acum 13 ani, când am învins Steaua în Supercupă la Piatra Neamț, scor 1-0, gol Laurențiu Buș.

Câștigăm Cupa, o aducem la Galați, apoi Supercupa. Cei de la Corvinul anunță că vor fi în număr de 5.000, noi vom fi 3.000. Bine, pentru ei e mai aproape Sibiul, la 129 de kilometri. Noi suntem la 410 kilometri, dar vom veni la meci.

Cu acest trofeu, practic, Dorinel Munteanu ar mai lua practic un campionat cu Oțelul. Atât de important ar fi trofeul. Și ar merita o statuie! La un viitor nou stadion. Cum e Hagi "Rege" în România, Dorinel Munteanu este rege în Galați", a declarat unul dintre liderii fanilor la microfonul GSP.ro.

Stilul Dorinel Munteanu: i-a scos pe jucători la antrenament după meci, bonus de victorie cu Botoșani!

Dorinel Munteanu, 55 de ani, a oferit un adevărat show duminică, în ultime etapă a campionatului, cu FC Botoșani (2-0). S-a agitat, a pus presiune pe proprii elevi, le-a cerut jucătorilor să nu mai celebreze exuberant golurile și să fie concentrați doar pe fotbal, după care le-a transmis suporterilor să nu-i mai scandeze numele, ci să-i încurajeze pe elevii lui!

La final, tehnicianul a mers în vestiar, i-a felicitat pe jucători, după care i-a scos din nou pe teren. În timp ce el a ținut o ședință ad-hoc cu staff-ul său, fotbaliștii au făcut ture de teren.

354.000de euro va încasa învingătoarea din finala Cupei României

114mii de euro va încasa formația ce va pierde finala de la Sibiu

Citește și alte știri:

EXCLUSIV VIDEO Săgeți după suferință: „Sunt dezamăgit de comisii. Le-a ieșit! S-a salvat Dinamo? Merită și ei un suc!”

EXCLUSIV Botoșaniul a prins barajul cu emoții: „Trebuie să le mulțumim. Știam că vor fi corecți”

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (1)
tiglina
tiglina  •  14 Mai 2024, 13:43

Doamne, cât de frumos e clubul asta! Dorinel, regele Galatiului! Supercupa 2011 a fost la Buzău, nu la P Nt... LUPTA, GALATI!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează