FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A venit copil, a plecat bărbat » Cum a evoluat Ciprian Tătăruşanu în perioada în care s-a aflat în lotul Stelei

Tătărușanu, alături de cele mai importante trofee ale lui: logodnica Antoaneta și băiețelul de 4 luni +1   FOTO
Tătărușanu, alături de cele mai importante trofee ale lui: logodnica Antoaneta și băiețelul de 4 luni

Articol de - Publicat luni, 26 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 25 mai 2014 23:09

După 5 ani şi 4 trofee în Ghencea, Tătăruşanu şi-a luat "La revedere!" de la colegii lui stelişti. El va îmbrăca din toamnă tricoul Fiorentinei.

Steaua a rămas nu doar fără cel mai titrat antrenor al ultimilor ani, dar şi fără cel mai bun portar de la Bogdan Stelea încoace. La 28 de ani, Ciprian Tătăruşanu a ales să plece în Serie A, la Fiorentina, în loc să-şi prelungească înţelegerea cu roş-albaştrii.

La petrecerea de final de sezon, ca şi Reghecampf, Tătăruşanu şi-a luat şi el "La revedere!" de la ceilalţi jucători ai Stelei. Ghencea i-a fost casă de la 23 de ani, cînd a fost transferat de la Gloria Bistriţa.

În această perioadă s-a impus ca titular la prima reprezentativă, a cîştigat două titluri, o Cupă a României şi o Supercupă, s-a logodit şi, din martie, este şi tăticul unui băieţel.

196 de meciuri în tricoul Stelei, în toate competiţiile, a prins Tătăruşanu în cei 5 ani petrecuţi în Ghencea

2,5 milioane de euro a costat-o pe Steaua să-l aibă pe Tătăruşanu în Ghencea timp de 5 ani. Suma de transfer achitată Bistriţei a fost de 1,5 milioane de euro, iar Gigi i-a mai plătit jucătorului încă un milion salariu şi prime pe toată perioada angajamentului

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Nu-l văd pe Hagi în Ghencea"
Piţurcă s-a eliminat din cursa pentru postul de antrenor al roş-albaştrilor: "N-aş pregăti Steaua în paralel cu «naţionala». Nici nu s-a pus problema, nici nu poţi face profesionist acest lucru. Pe Hagi nu-l văd la Steaua. E patron de club, a luat-o pe un drum şi nu se mai poate întoarce. Are academie şi jucători de valoare. Nu-l mai văd antrenînd în ţară, orîcît şi-ar dori. Pe Teja nu-l cunosc ca tehnician, am văzut că a făcut treabă bună la Cluj. Rădoi, antrenor la Steaua? Orice se poate întîmpla la acel club atît timp cît conduce Gigi Becali".

"Reghe, acolo nu e fotbal!"
Alegerea lui Reghecampf, de a trece în Arabia Saudită, l-a mirat pe Mircea Lucescu. "Poate era normal să profite, a cîştigat două titluri în România şi acum a valorificat momentul bun pe care îl traversa. Are familie, are copii, are nevoie de bani. Eu am refuzat astfel de oferte, pentru că sînt de părere că fotbalul este în Europa, nu în acea zonă. Dar nu trebuie judecat pentru decizia luată!", a declarat Lucescu la DolceSport. Il Luce e de părere că înlocuitorul va avea o misiune dificilă: "E complicat să înlocuieşti un antrenor care a cîştigat două campionate la rînd".

Vrea să rămînă
Federico Piovaccari a plecat ieri dimineaţă în Italia, iar la plecare a vorbit despre viitorul său în Ghencea: "Nu depinde doar de mine. Dacă se înţeleg cluburile, sigur că mi-ar plăcea să mă întorc. A fost un an senzaţional, am cîştigat ce ne-am propus. Nu uit meciurile din Champions League şi nici golurile marcate cu Legia, în preliminarii. Le mulţumesc suporterilor, care m-au adoptat din prima clipă. Nu făcusem nimic pentru Steaua, la Supercupă, la primul meci, şi-mi scandau deja numele". Acesta a postat din aeroport o poză cu cei doi copii şi cu soţia sa, cu mesajul: "Ciao Bucarest... Ciao stelişti!".

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
A scris istorie în Polonia - Olanda » Nu se mai întâmplase de 60 de ani la EURO
Euro 2024
A scris istorie în Polonia - Olanda » Nu se mai întâmplase de 60 de ani la EURO
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (7)
gaby1912
gaby1912  •  26 Mai 2014, 13:56

ptr cei care au ochi sa citeasca si creier sa judece: in sporturile cu "portar" se spune: "juma'te din echipa este portarul" dupa cum un meci se castiga/pierde daca "te tine au nu poarta". portarul este si el om deci poate gresi. daca la un jucator de camp, greseala poate fi reparata mai usor, la portar orice greseala se reflecta pe tabela si in moralul coechipierilor. per total, tatarusanu a fost ingerul pazitor in multe partide si se cuvine ca fanii stelei sa-i multumeasca.

stelist1986
stelist1986  •  26 Mai 2014, 12:09

Tatarasanu e cel mai bun portar pe care l-a avut Romania de 30 de ani de cand ma uit la fotbal. Acum doi-trei ani a fost foarte aproape ca geniul din Pipera sa-l distruga, cum a facut si cu alti fotbalisti. I-au mai cantat in struna lui gigi si o gramada de manelisti in frunte cu aia de la protv. Numai gafarasanu si tatarusinea ii spuneau.

superstar23
superstar23  •  26 Mai 2014, 11:17

Un mare stelist! Tot respectul pentru ce a facut la Steaua in acesti ani. Au fost si momente bune si momente rele, dar au fost mai mult momente bune. Sper sa auzim numai de bine de Tatarusanu si cu totii ar trebui sa ii multumim pentru ce a facut la Steaua.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează