FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Adio, Pandurii » Eric pleacă de la Tg. Jiu chiar din această iarnă! Cu ce echipă va semna

Articol de GSP - Publicat joi, 02 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 ianuarie 2014 13:19

Eric de Oliveira se va despărţi de Pandurii chiar din această iarnă!

Potrivit stiridesport.ro, mijlocaşul brazilian se va transfera în Arabia Saudită, la formaţia Al Ahli. Tehnicianul Vitor Pereira, fost la FC Porto, a cerut achiziţionarea fotbalistului de 28 de ani, care va semna un contract pe un an şi jumătate.

Eric a fost dorit în această iarnă şi de Steaua şi Dinamo, ambele sperînd să dea lovitura prin aducerea jucătorului care a marcat 11 goluri în acest sezon de Liga 1.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
gymd
gymd  •  02 Ianuarie 2014, 21:04

Parca ieri spuneati ca vine la noi sigur, asteptam sa il vanda pe Luchin, sa vedem fitile dupaia deci si transferul sarbului in Siberia a fost pacaleala si totusi nu e 1 aprilie :)))

gymd
gymd  •  02 Ianuarie 2014, 20:59

akolo nu va face nmk, practic va avea un trai mai bun o sa se simta la banuti, decat sa te duci la arabotei pt un pumn de galbeni, mai bine te duci prin Rusia,Ucraina,Italia...campionate accesibile, putea sa vina la Dinamo, dar neaCoitaa nu stie cu ce se mananca !!!

foxy
foxy  •  02 Ianuarie 2014, 18:19

Sedeti blanzi ,ca sunt vrajeli...Alte echipe se intereseaza de el si ca sa-i faca pret mare baga petarde de astea de presa!Eric va sta la Pandurii cel putin pana-n vara.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează