FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adio şaorma şi trabuc! » Ce urmări are operaţia pe cord deschis asupra lui Borcea

Borcea va fi nevoit să ţină un regim alimentar strict şi să ia pastile toată viaţa
Borcea va fi nevoit să ţină un regim alimentar strict şi să ia pastile toată viaţa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 martie 2012 19:13

Borcea riscă să ia în greutate pînă la 20 kilograme, iar viciile trebuie să dispară din viaţa preşedintelui executiv.

Obsedat de modul cum arată, Cristi Borcea ar putea avea surprize neplăcute după intervenţia chirurgicală suferită luni la inimă, în urma căreia i-a fost montat un by-pass pe o arteră coronară ce era blocată.

Urmările acestui gen de operaţie sînt neplăcute. Oficialul dinamovist va trebui să evite mîncărurile grase, implicit şaorma, pe care a comandat-o la ultima înfăţişare în "Dosarul transferurilor". Preşedintele executiv al "cîinilor" va trebui să renunţe şi la trabucurile fine, precum şi la orice fel de alcool. "Pot apărea stări de oboseală, dar un lucru este clar: riscă îngrăşarea din cauza pastilelor de inimă pe care le va lua, deoarece acestea reţin apa în corp.

Regimul alimentar este strict, adică fără grăsimi, prăjeli, sucuri acidulate sau cofeină", explică medicii. Aceştia susţin că, în funcţie de organism, pacientul poate lua în greutate şi pînă la 15-20 de kilograme. Borcea va putea face sport după cîteva luni, în funcţie de cît de bine se recuperează.

"În mod normal, vreo lună sau chiar mai mult, Cristi trebuie să evite emoţiile puternice, deci nici nu va avea voie să se uite nici la televizor la meciurile lui Dinamo. Aşadar, Steaua va fi avantajată în duelul de la distanţă. Dacă nu se implică finu', «cîinii» sînt praf!" (Gigi Becali, patron Steaua)

97 de kilograme cîntărea Borcea înainte de operaţie, la o înălţime de 1,87 metri

5 ore a durat intervenţia chirurgicală suferită de Borcea luni dimineaţă

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Montpellier după Kone

Djakaridja Kone joacă tare şi refuză să semneze cu Dinamo prelungirea contractului scadent în vară. Africanul de 26 de ani este bănuit de conducători că nu mai dă totul pentru echipă, fiind cu gîndul doar la plecare, mai ales că susţine că are o ofertă din prima ligă franceză. Surse autorizate susţin că Djakaridja ar fi curtat de Montpellier, locul 2 în Ligue 1, dar şi de Evian Thonon Gaillard, poziţia a 10-a. Montpellier e surpriza campionatului din Hexagon, luptîndu-se cu PSG pentru titlu.

"Pufi" s-a antrenat ieri
Bălgrădean este OK, poate fi din primul minut pe teren în partida cu Sportul. Portarul s-a ales cu o entorsă la glezna dreaptă după meciul de la Tîrgu Jiu, dar ieri s-a putut antrena normal. Tot alături de colegi s-a pregătit şi Dragoş Grigore, care avusese o contuzie cu Pandurii. Doar Kone nu se antrenează încă alături de colegi. Curtean se pregăteşte normal, va fi sigur oprit în lotul de 18.

"Tyson" are copilot
Liderul clasamentului are de cîteva zile doi şoferi pe autocar la fiecare deplasare de meci. Alături de clasicul Costel Ologu, alias "Tyson", de 20 de ani la echipă, a fost adus şi Gheorghe Muşat, care este secondantul acestuia. "Sînt nişte norme rutiere şi nişte legi europene ce trebuie respectate, nu ne jucăm! E pentru siguranţa echipei, dar şi a şoferilor", au comentat oficialii.

Bilete ieftine cu Sportul
Conducerea clubului din Ştefan cel Mare speră să aducă fanii în număr mare la stadion, cu Sportul, sîmbătă, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la DigiSport, şi a pus preţuri mici la bilete. Iată preţurile: 5 lei - peluze, 10 lei - tribuna II-a, 15 lei - tribuna I, 40 lei - tribuna 0 şi 80 lei la tribuna 0 VIP. Dinamoviştii speră ca macăr 5.000 de suporteri să vină sîmbătă seară în "Groapă".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (27)
duta_dd
duta_dd  •  14 Martie 2012, 22:05

numai stiri despre Dinamo: viata si mizeriile lui CAP-DE-PORC ....

nypd
nypd  •  14 Martie 2012, 18:24

Nimic despre fotbal, medicamentele dupa o astfel de operatie au ca side-effect, ED ! Un divort probabil in doi-trei ani.

terminatorul2
terminatorul2  •  14 Martie 2012, 14:08

Borcea a avut o reacţie incredibilă după ce şi-a revenit din operaţie: "Ce-a făcut Steaua?"

Vezi toate comentariile (27)
Comentează