FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Alertă la Poli Iași » Antrenamentul a fost oprit după ce unui fotbalist i s-a făcut rău

Poli Iași este pe locul 12 în Liga 1
Poli Iași este pe locul 12 în Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 18:21 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 18:47

Politehnica Iași tremură după ce șase jucători de la ultima echipă cu care s-a confruntat, Dinamo București, au fost testați pozitiv pentru coronavirus

Azi, moldovenii au anulat antrenamentul, după ce unul dintre elevii lui Mircea Rednic, Cabral, s-a simțit rău. 

Poli nu a avut probleme la testele efectuate înaintea disputei cu Dinamo. Politehnica ar trebui să joace luni, de la ora 20, cu Viitorul Constanța, în Copou, în etapa a 10-a a play-out-ului. 

Alertă la Poli Iași » Antrenamentul a fost oprit după ce unui fotbalist i s-a făcut rău
Rodny Lopes Cabral a venit la Poli Iași vara trecută

VIDEO Gluma lui Rednic, după cele 6 cazuri de coronavirus de la Dinamo

Ieri, Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a făcut haz de necazul lui Dinamo, fosta sa echipă, care are 6 jucători infectați cu COVID-19.

„Nu-i de glumă. După meci (n.r. după Dinamo - Poli Iași 1-1), eram la interviuri şi a venit Grigore, el e copilul meu. Grigore are şi el coronavirus, am stat puţin de vorbă, aşa că sunt îngrijorat puţin”, a spus „Puriul”, care ulterior a simulat un strănut și a izbucnit în râs.

Ne-a pus pe gânduri puţin şi lucrul ăsta nu ne face bine. Pentru că ar trebui să ne concentrăm pe fotbal şi uitaţi că sunt lucruri care ne trag înapoi. Am avut contact cu ei, am discutat, ne-am salutat înainte şi după meci, avem şi noi familii şi nu vrem să se întâmple vreo nenorocire. Lucrurile au degenerat şi cred că cei care conduc acest fenomen ar trebui să ia repede nişte decizii. 

Dacă mai apare un focar de genul ăsta va fi foarte complicat pentru toată lumea să îşi asume o dispută, un meci. Ce se va întâmpla cu restul echipelor care vor juca contra lui Dinamo? Cine va avea curaj să joace contra lor? Ăsta mai e campionat? Greşelile de arbitraj care au fost, problemele cu coronavirus, trei campionate într-unul, sunt lucruri complicate, adică, totuşi, haideţi să vedem realitatea. Este un campionat pe care eu nu l-am mai trăit în toată cariera mea şi mi-aş dori să-l uit foarte repede

Andrei Cristea, atacant Poli Iași, la conferința de presă susținută ieri

Citește mai multe știri despre Poli Iași:

Managerul lui Poli Iaşi și-a reziliat contractul! Mesajul oficial al moldovenilor

Andrei Cristea, reacție categorică după cazurile de Covid-19 de la Dinamo: „Ăsta mai e campionat? Cine mai are curaj să joace cu ei?!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  17 Iulie 2020, 19:15

Degeaba se dau loviți, campionatul nu se îngheață!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează