FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - SEPSI 1-2

EXCLUSIV Oficialul lui Sepsi îl pune la punct pe Dan Petrescu, după gestul din Supercupă: „Nu-i normal! Lipsă de respect față de noi și față de competiție”

FOTO: Facebook @osksepsi
FOTO: Facebook @osksepsi

Articol de - Publicat luni, 11 iulie 2022 16:30 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 16:55

Attila Hadnagy (41 de ani) e de părere că Sepsi a meritat victoria cu CFR, în Supercupă. Laudă antrenorul și jucătorii, dar n-a gustat deloc gestul lui Dan Petrescu de a ignora festivitatea de premiere.

Victoria din Supercupă, în fața CFR-ului, a adus în vitrina lui Sepsi al doilea trofeu, ambele obținute în ultima lună și jumătate. Covăsnenii cred că acesta e momentul trecerii clubului la nivelul următor, o echipă transformată dintr-una oarecare într-o formație „de temut”, grea pentru oricare adversar din România.

Transfer blocat de ordinul Ministerului Sportului? CFR Cluj ar dori să renunțe la el, dar se teme de noua regulă pe care vrea s-o impună Novak
CFR CLUJ
Transfer blocat de ordinul Ministerului Sportului? CFR Cluj ar dori să renunțe la el, dar se teme de noua regulă pe care vrea s-o impună Novak

Attila Hadnagy, după victoria din Supercupă: „Aveți TV, ați văzut că am meritat”

Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, a trăit la maximum meciul contra campioanei, unul câștigat „meritat, în ciuda încercării adversarilor de a minimaliza succesul”. 

„A fost ceva senzațional. Am luat în nici două luni două trofee. Sunt echipe mai mari care n-au reușit așa ceva. Extraordinar. Mai ales că vine după un meci greu, contra campioanei. Mai ales că am luat gol în minutul 1 și știm toți cât de greu e să o întorci pe CFR. 

Am meritat succesul, deși am văzut că nu e și părerea celor de la CFR. Dar aveți și dumneavoastră televizor, cred că ați văzut meciul. După minutul 20, am controlat jocul. Suntem bucuroși, am bătut cea mai bună echipă a României".

A impresionat pe toată lumea

Jocul pe care Sepsi l-a făcut la Arad, cu CFR, a atras atenția tuturor analiștilor din studiouri. Curajul, dar și felul în care a dominat campioana sunt consecința felului în care Cristiano Bergodi pregătește meciurile”, crede Hadnagy.

„Pofta vine mâncând, normal că vrem trofee. Avem jucători cu experiență, de calitate, nu există frică de joc, de adversar. Toți joacă din plăcere. Iar aici e meritul lui Cristiano. Noi nu bubuim mingea, pasăm de la portar, suntem foarte organizați. Se simt și jucătorii cu experiență, precum Mitrea, Aganovici, Dimitrov sau Rondon”, a transmis oficialul lui Sepsi. 

5 aniare Sepsi în Liga 1, perioadă în care a reușit să câștige două trofee, Cupa și Supercupa

Săgeți către Dan Petrescu

Absența lui Dan Petrescu de la festivitatea de premiere n-a fost uitată de Attila Hadnagy, care îl înțeapă pe tehnicianul ardelenilor. Gestul antrenorului n-a fost gustat deloc de cei de la Sfântu Gheorghe și nici scuzele găsite apoi. 

„Sincer nu mi s-a părut normal. Dacă ar fi câștigat, se mai ducea la vestiar? E lipsă de respect față de competiție și față de noi. Asta este situația, CFR nu trebuie să câștige tot, mai câștigă și ceilalți. 

Cred că e normal să învețe să accepte și înfrângerea. Nu sunt invincibili. Și noi avem o echipă bună și iată că am câștigat pe merit, nu cum au zis ei. Asta e! Fiecare alege cum se comportă în astfel de situații”, a punctat Hadnagy.

Vrem în play-off, în niciun caz anul ăsta nu vrem să mai repetăm greșelile de anul trecut. Apoi cred că se poate orice. OK, poate nu titlul, dar să fim pe podium putem. Vorbesc despre play-off, dar dacă mă întrebi și mă pui să aleg, n-aș spune nu unui parcurs ca anul trecut. Adică locul 7 și două trofee. Accept și așa, mai ales că ar însemna încă o participare în cupele europene
- Attila Hadnagy, director general Sepsi

Vine și Jonathan Rodriguez

Attila Hadnagy, oficialul celor de la Sepsi, a anunțat că lotul este complet în proporție de 99%. Directorul covăsnenilor a dezvăluit și care va fi ultima achiziție a formației lui Cristiano Bergodi. 

Jonathan Rodríguez, mijlocaș de 32 de ani care tocmai ce a reziliat contractul cu CFR, va fi ultimul sosit la Sfântu Gheorghe, imediat ce-și rezolvă problemele cu actele: „E deja la noi, urmează să-i facem contract. Mai sunt mici lucruri de rezolvat, fiind extracomunitar, dar nu cred că vor fi probleme. Sper să-l avem în lotul pentru Conference League” 

VIDEO Dumitru Dragomir, intervenție în direct după Supercupa României: „Sepsi este o echipă serioasă”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Ricardo Grigore și-a găsit echipă! A plecat de la Dinamo și va continua în Liga 1

VIDEO Joonas Tamm, primul interviu după ce a semnat cu FCSB: „Obiectivul e să câștigăm campionatul și avem succes în Europa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  11 Iulie 2022, 22:29
Postat de valentindragobete pe 11 Iulie 2022, 17:43

Ce frustrare pe dînci ?!

Bubui...

catalincj
catalincj  •  11 Iulie 2022, 20:34

S-a dus bursucu sa traduca ce se striga pe stadion. Ria ria magaria. De aia nu esti suparat otilo?

bererece
bererece  •  11 Iulie 2022, 19:35
Postat de calinescu_ pe 11 Iulie 2022, 17:13

Trebuie sanctoinat exemplar ...!!!!

Să i se confiște muștiucul de la trompetă!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează