FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Decizie neașteptată » Cine a fost primul căpitan la FCSB în 2024 + Banderola s-a plimbat de trei ori în prima repriză

Articol de , - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 10:21 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 11:07

În amicalul celor de la FCSB din Antalya cu LASK Linz, Elias Charalambous nu i-a mai dat banderola de căpitan mijlocașului Darius Olaru (25 de ani), ci lui Baba Alhassan (24), jucător transferat iarna aceasta.

Transferat pentru 600.000 de euro de la Hermannstadt, Baba Alhassan a intrat direct în primul 11 al celor de la FCSB în meciul amical cu LASK Linz. Iar, mijlocașul ghanez a primit și o surpriză: banderola de căpitan.

Marea surpriză a lui Charalambous în amicalul celor de la FCSB » Jucătorul fără contract, folosit direct titular cu LASK Linz
FCSB
Marea surpriză a lui Charalambous în amicalul celor de la FCSB » Jucătorul fără contract, folosit direct titular cu LASK Linz

VIDEO Baba Alhassan a primit banderola de căpitan la FCSB

La FCSB este o tradiție ca jucătorii noi la echipă să poarte banderola de căpitan în meciurile amicale din cantonament, astfel că Baba Alhassan a primit banderola lui Darius Olaru. Mijlocașul s-a emoționant în momentul în care banderola a ajuns be brațul său, semn clar că nu se aștepta.

După minutul 15, Baba a fost nevoit să cedeze banderola de căpitan. Acesta i-a dat-o lui Luis Pehlipe, celălalt transfer al roș-albaștrilor. Brazilianului i-a purtat noroc, acesta marcând în minutul 21 primul gol pentru FCSB cu un șut la colțul scurt. 

Tot 15 minute a purtat și Phelipe banderola, în minutul 30 acesta cedândui-o lui Darius Olaru, purtătorul ei de drept. 

Baba Alhassan: „Sunt nou la echipă, dar nu mă simt așa”

„Sunt nou la echipă, dar nu mă simt așa. Am fost foarte bine primit la echipă și este o plăcere să fiu în această situație. Nu ne tratează pe mine și pe Filipe ca pe niște jucători noi. Sunt pregătit și concentrat să mă lupt pentru titlu. Principalul obiectiv este acela de a deveni campion, apoi să joc în cupele europene. 

Uneori și înscriu și voi încerca să o fac și aici. Dar voi ajuta și apărarea mult. Orice ajută la câștigarea titlului. Pe suporteri îi aștept în număr mare să ne încurajeze, iar noi vom da totul pentru victorie!”, a declarat Baba Alhassan.

Citește și alte știri despre FCSB

Fostul antrenor de la FCSB analizează lupta la titlu » Surpriză: despre cine spune că are cel mai valoros lot
LUPTA LA TITLU
Fostul antrenor de la FCSB analizează lupta la titlu » Surpriză: despre cine spune că are cel mai valoros lot
Becali, gata să mai scape de un jucător! FCSB îl dă în Superligă
TRANSFER
Becali, gata să mai scape de un jucător! FCSB îl dă în Superligă

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close