FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali nu a terminat cu transferurile: ”Urmează Wesley şi Rus!”

Laurenţiu Rus ar putea primi o ofertă să plece la rivala Steaua
Laurenţiu Rus ar putea primi o ofertă să plece la rivala Steaua

Articol de - Publicat joi, 05 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2012 22:23

Becali a anunţat că-l va oferta personal pe brazilian la revenirea acestuia în România şi că-l mai doreşte şi pe Laurenţiu Rus, de la Dinamo


Steaua continuă campania de achiziţii dinaintea returului, forţată şi de nevoia de a acoperi postul de fundaş dreapta, deficitar, dar şi de simpatia lui Becali pentru Wesley. Brazilianul a refuzat deja, prin impresarii lui, oferta roş-albaştrilor, dar Gigi visează să producă o întorsătură a situaţiei: "Aştept să ajungă Wesley la Bucureşti şi să discut cu el. Vreau să aud care sînt pretenţiile lui, sper să-l conving să accepte oferta".

Porumboiu a acceptat deja să-l cedeze pe Wesley la Steaua, pentru 800.000 de euro plus Eric Bicfalvi. Becali a specificat că e dispus să-i ofere sud-americanului o înţelegere valabilă doi ani, aşa cum îşi doreşte fotbalistul în vîrstă de 31 de ani. Brazilianul e atacant şi e cel mai bun marcator străin din istoria campionatului României, cu 45 de goluri.

Dar Wesley ar fi o extravaganţă pe care Gigi vrea să şi-o permită. Totuşi, obiectivul numărul 1 al roş-albaştrilor e să găsească un fundaş dreapta. S-a discutat din nou cu Ovidiu Dănănae, care e dispus să accepte condiţia pe care i-a impus-o Steaua: un contract de scurtă durată iniţial, reînnoit în cazul în care olteanul de 26 de ani confirmă că e apt din punct de vedere medical. Sînt şanse foarte mari ca el să participe la reunirea lotului, pe 9 ianuarie.

O variantă nouă a fost pomenită tot de Becali: "Îmi place Laurenţiu Rus, de la Dinamo! Voi discuta cu Nicolae Badea despre el, nu cred să fie vreo problemă. Dacă oamenii iau bani pe el, de ce să nu-l dea? Cînd se va întoarce finul Borcea de la Miami nu-l va mai găsi nici pe Rus în ograda în care l-a lăsat!". Pe Rus, Ciobotariu îl foloseşte ca mijlocaş dreapta, ca să suplinească pierderea lui Torje, vîndut la Udinese după startul campionatului, dar el e, la bază, fundaş dreapta. Are 26 de ani şi a fost revelaţia lui Dinamo în turul campionatului.

2 fundaşi dreapta are Steaua în acest moment: pe Gabi Matei, aflat în convalescenţă după o operaţie la genunchi, şi pe Martinovici, reprofilat din stoper

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
legionarul_64
legionarul_64  •  05 Ianuarie 2012, 11:23
Postat de valah.redandblue pe 05 Ianuarie 2012, 10:51

Țigan Legionar ? Aha, Aha, Aha. Tare rău asta.

Se vede ca esti un involuat pe scara primatelor si ai ramas cu coloana vertebrala tot la orizontala . Acelasi ras poti sa-l ai si la faptul ca peste 90 % dintre ROMII din Romania sant stelisti . Dar capul tau de bibilica nu-ti permite sa gandesti ca nu ai IQ-ul necesar !!!

leonv
leonv  •  05 Ianuarie 2012, 10:54

Sincer eu l-as da pe rus nu are valoare prea mare vorba lui unu sa vezi acum bulibaseala ca ciobanul iar si-a facut norma de 5 jucatori care nu s-au vazut in viata lor .

valah.redandblue
valah.redandblue  •  05 Ianuarie 2012, 10:51
Postat de legionarul_64 pe 05 Ianuarie 2012, 09:21

In cazul asta sa-l vedem pe Stan cum va reusi sa tina in frau vestiarul . Asa a facut si Dinamo acum cativa ani daca va aduceti aminte de facea Rednic pe la tv : opriti-va din transferat . si au terminat campionatul in genunchi !!!

Țigan Legionar ? Aha, Aha, Aha. Tare rău asta.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează