FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Capitolul la care suferă Steaua lui Gâlcă: "La un moment dat, la cum juca Steaua lui Reghecampf, ne întrebam dacă jucătorii se dopează"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 martie 2015 14:19

Steaua se află pe primul loc în Liga 1 şi este calificată în finala Cupei Ligii şi semifinalele Cupei României, dar antrenorul Costel Gâlcă are probleme în gestionarea vestiarului, iar jocul echipei nu convinge.

Marius Şumudică, antrenorul Concordiei Chiajna, a comentat situaţia lui Costel Gâlcă şi problemele de la Steaua.

"Indiferent de cum era terenul, Steaua trebuia să bată fără probleme pe Ceahlăul şi să marcheze trei sau patru goluri.

Să nu ne mai ascundem. Gâlcă a venit după un antrenor care avea un preparator fizic care îi rupea în două pe fotbalişti. La un moment dat, la cum juca Steaua, ne întrebam dacă jucătorii se dopează. Din punct de vedere fizic, Steaua lui Reghecampf era superioară tuturor echipelor din Liga 1.

La Steaua se întîmplă ceva. Bănuiesc că e un conflict acolo, ceva mocnit. Gâlcă nu este acel antrenor care să pună picorul în prag şi la un moment dat să fie «cîine». Sînt situaţii dificile, dar pe care trebuie să le depăşeşti. Trebuie să ştii să vorbeşti cu jucătorii şi să îi cîştigi de partea ta.", a spus Şumudică la DolceSport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
master_boy1981
master_boy1981  •  20 Martie 2015, 17:58
Postat de travka pe 20 Martie 2015, 16:59

tu fiind un taran oparit fan dinam9 care nu ajunge niciodata in cupe europene, nu poti sa intelegi ca in UEFA CHAMPIONS LEAGUE la fiecare meci 2 jucatori dau analize alesi aleatoriu de la fiecare echipa....cautati scuze pt umilinta...e tipic voua atat v-a mai ramas =))) danke CHIAJNA

Stie Sumi ce zice , acum si doamna CHiajna se dopeaza :)) vezi ce patesc al de catelusi :))

travka
travka  •  20 Martie 2015, 16:59
Postat de unico_biancorossi pe 20 Martie 2015, 16:09

prazilianul asta de sumudix chiar are gura sloboda. la obiect : evident ca se drogau, stie toata lumea, chiar si fanii fecesebisti. erau cu nasul in pungi de la prima ora ! la culcare, la fel, nasu-n punga, somn usor si vise cu fumuri multe !..) deci, ce conflict mocnit viseaza sumudix ? sevrajul vere... asta e cauza.)

tu fiind un taran oparit fan dinam9 care nu ajunge niciodata in cupe europene, nu poti sa intelegi ca in UEFA CHAMPIONS LEAGUE la fiecare meci 2 jucatori dau analize alesi aleatoriu de la fiecare echipa....cautati scuze pt umilinta...e tipic voua atat v-a mai ramas =))) danke CHIAJNA

polistul68
polistul68  •  20 Martie 2015, 16:16

Diferenta de forta si prospetime dintre cele doua echipa e foarte vizibila, nu tre sa fi mare antrenor sa-ti dai seama....din pacate pt Galca, el nu a beneficiat de un preparator platit regeste....ca a u fost sau nu au fost "pungute" cu lichid verde, nu vom sti niciodata....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează