FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Cu ce îl aveți la mână pe Gigi Becali?” » În direct la TV, Zmărăndescu s-a dat „amnezic”: „Lucruri care trebuie să rămână îngropate”

Cătălin Zmărăndescu, la Kanal D // foto: captură YouTube
Cătălin Zmărăndescu, la Kanal D // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 11:41 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 15:19

Cătălin Zmărăndescu (49 de ani), fost luptător profesionist de arte marțiale mixte și vreme de 16 ani bodyguard al lui Gigi Becali, a fost întrebat dacă-l are cu ceva la mână pe patronul de la FCSB.

Timp de 16 ani, Cătălin Zmărăndescu s-a aflat în proximitatea lui Gigi Becali.

I-a fost bodyguard patronului de la FCSB până în 2009, când a fost direct implicat în scandalul sechestrării indivizilor care-i furaseră mașina latifundiarului.

Găsit vinovat de lipsire de libertate, Zmărăndescu s-a ales cu o condamnare la 3 ani de închisoare cu suspendare. Pe deasupra, a petrecut 29 de zile în arest.

Gică Popescu, impresionat de un tehnician din Superliga: „Are o ținută de antrenor de afară” + Ce echipă l-a dezamăgit în acest sezon de Liga 1: „Mă surprinde parcursul atât de prost”
SUPERLIGA
Gică Popescu, impresionat de un tehnician din Superliga: „Are o ținută de antrenor de afară” + Ce echipă l-a dezamăgit în acest sezon de Liga 1: „Mă surprinde parcursul atât de prost”

Răspunsul lui Cătălin Zmărăndescu la întrebarea incomodă despre Gigi Becali: „Sumt amnezic. Odată îngropate, unele lucruri trebuie să rămână așa”

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Zmărăndescu a fost întrebat „Cu ce îl aveți la mână pe Gigi Becali?” Mai ales că în 2013 spusese, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, că „Dacă deschid eu gura, cad multe capete, nu numai al lui Gigi Becali”.

Zmărăndescu a driblat răspunsul. A afirmat, conform Kanal D:

Sunt lucruri care odată îngropate, trebuie să rămână îngropate. Este a doua întrebare la care eu chiar nu pot să răspund. Sunt îngropate prea adânc ca să pot să le scot la suprafață. Probabil ar fi un răspuns. Atât timp cât nimeni nu-mi face rău, eu de ce aș face rău cuiva? (...)

Nu sunt atacat, nu sunt supărat. Vom vedea cum sunt atacat și cu ce sunt atacat și atunci vom vedea și cum răspund, până atunci, pace și bunăstare (n.r. - întrebat ce ar face dacă ar fi atacat).

Chestionat apoi dacă este adevărat că îl are la mână pe Gigi Becali cu informații compromițătoare, pe care nu ar vrea să le facă publice, Zmărăndescu a răpuns că „Sunt amnezic. Recunosc, mai am momente de amnezie”.

Citește despre FCSB: 

FCSB, fără 3 titulari cu CFR Cluj?! Vești îngrijorătoare oferite de Pintilii: „El e mai grav. Așteptăm răspunsuri de la medici”

Risto Radunovic, îngrozit de accidentarile lui Olaru și Compagno: „Nu am văzut niciodată o tăietură atât de mare”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
castaway
castaway  •  13 Decembrie 2022, 11:06
Postat de Sharapov pe 12 Decembrie 2022, 16:24

AMNEZICI sunt si PORCurorii care au uitat sa se autosesizeze ! Parca pentru TAINUIRE se face PUSCARIE, in romania pesedista !!!

De unde sa știe procurorii ce tăinuie Smărăndescu?! Fiecare dintre noi are ceva de ascuns, ceva ce nu dorim a fi făcut public. Cu toții am făcut greșeli ce nu au fost pedepsite. Cine nu a trecut strada prin locuri nepermise?!

Sharapov
Sharapov  •  12 Decembrie 2022, 16:24

AMNEZICI sunt si PORCurorii care au uitat sa se autosesizeze ! Parca pentru TAINUIRE se face PUSCARIE, in romania pesedista !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează