FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR Cluj a transferat un mijlocaş italian: "Totul este realizat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 21 august 2013 18:37

Mijlocaşul italian Francesco Tomasello, care ultima dată a evoluat la formaţia Milazzo, a declarat pentru site-ul tuttomercatoweb.com că va juca la CFR Cluj.

"Totul este realizat, voi juca la CFR Cluj. Este o echipă galonată în România, care acum puţin timp a întîlnit AS Roma în Liga Campionilor. Este o plăcere să îmbrac tricoul acestei formaţii. Este un tren pe care nu am vrut să-l pierd", a declarat Tomasello.

Francesco Tomasello, în vîrstă de 20 de ani, a jucat la formaţiile Kuckuck Kickers (liga a patra germană), D.W.S. Amsterdam (liga a treia olandeză), Oroshaza (liga a doua din Ungaria), iar în Italia a evoluat pentru Andria şi Milazzo.

Citește și:

Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Superliga
Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Superliga
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (29)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 August 2013, 15:44

CFR-ului ii lipsesc jucatorii rapizi pe extreme cum au fost Sougou ,Ronny (inainte de accident!) Bastos. Deac e cu o secunda prea lent Maah la fel ,Batin poate.... Steaua joaca bine datorita in special lui Adi Popa si Tanase.Jucatori buni ,rapizi pe extreme. Cu centrari de gol..

afc13
afc13  •  24 August 2013, 21:04

Dar atacant cand mai aduceti? Fara atacanti nu faceti nimic! Cu Rui Pierdut, Kaputanos, Mai si Ciuca nu dati goluri veci! Totusi sper ca de retrogradare va feriti...macar atat.

timarhac
timarhac  •  24 August 2013, 14:50

Benvenuti Tomasello! La multe goluri!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează