FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 1-1

Reacție neaşteptată a comentatorului după golul marcat de Botoșani în meciul cu CFR: „În sfârșit, ne bucurăm și noi” » Explicația acestuia

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 01 februarie 2022 11:39 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 13:39

Meciul CFR Cluj – FC Botoșani, terminat la egalitate, 1-1, le-a oferit telespectatorilor un moment mai rar întâlnit.

Reacția lui Braun, după ce a evoluat împotriva viitoarei sale echipe: „A fost presiune! Știam că toată lumea e cu ochii pe mine”
CFR - BOTOȘANI 1-1
Reacția lui Braun, după ce a evoluat împotriva viitoarei sale echipe: „A fost presiune! Știam că toată lumea e cu ochii pe mine”

După ce FC Botoșani a reușit egalarea, în minutul 81, Cătălin Cîrnu, unul dintre cei care au comentat meciul pentru postul Digi Sport, a avut o reacție surprinzătoare.

 „O nouă centrare, care pleacă pe colţul lung, balonul e recentrat, faza arată bine şi .... goool pentru FC Botoşani! Camerunezul Dawa dă lovitura în minutul 81. În sfârșit, ne bucurăm și noi! Ce final de meci vom avea!”, a comentat acesta la faza golului egalizator marcat de elevii lui Marius Croitoru.

„Ne bucurăm și noi că în sfârșit vom vedea fotbal pe final de meci”

Contactat de Gazeta Sporturilor, Cătălin Cârnu a comentat reacția avută după reușita lui Joyskim Dawa, explicând ce a vrut să exprime.

„A părut ca și când aș fi fan FC Botoșani? Nu, nu. Nu e prima dată când o zic. De-a lungul partidei, la 0-0, de regulă spun că «Ne-am bucura și noi să se marcheze, indiferent în ce poartă». Mai ales când sunt partide terne. 

Asta a fost reacția: «Ne bucurăm și noi că în sfârșit vom vedea fotbal pe final de meci». Cei din lumea fotbalului și colegii știu că nu am parti-pris-uri”, a spus pentru Gazeta Sporturilor comentatorul care lucrează și la Radio România Actualități.

FCSB se apropie la 8 puncte de CFR Cluj

După egalul cu Botoșani, CFR Cluj rămâne fără victorie în 2022, după 3-3 în runda inaugurală a anului cu rivala FCSB. Între ardeleni și roș-albaștri sunt acum 8 lungimi (4 după înjumătățirea punctelor). FC Botoșani, 38 de puncte, se clasează pe 4 și are șanse mari să prindă din nou play-off-ul.

VIDEO „E un mare avantaj că am lucrat cu mai mulți jucători, chiar din vremea în care eram secund”

Citește și: 

Mihai Stoica explică cel mai neașteptat transfer făcut de FCSB în ultimii ani: „Acolo a fost altceva”

Florin Tănase, apărat după ce a fost scos la pauză în meciul cu Dinamo: „Îi numărăm pe degete meciurile slabe”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (197)
cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  02 Februarie 2022, 10:35
Postat de raspunzel pe 01 Februarie 2022, 19:18

Pa. calici Eu unul prefer de 100000 de ori sa vad un meci FCSB-CFR ( chiar daca nu e 3-0 ala din sezoanele trecute) in care dam 3 goluri unei echipe care in 9 meciuri "amicale" , disputate anterior in campionat , le-a castigat pe toate fara sa primeasca gol ( bine , e greu sa iei gol cand echipa adversa paseaza de-a latul terenului si cu portarul). Chinul adevarat ar fi sa ma/ne pui sa urmarim un FC Arges-CFR sau CFR-Mioveni ....aia tortura adevarata :) si marea problema nu ar fi sa vedem cum se arunca portarul advers in directia opusa sau cum se chinuie fundasii adversi sa-l lase singur pe Dembeliuc .... astea le-am mai vaut in anii '90 in meciuri de trista amintire :))) da sa te uiti 90 de minute cum se chinuie amaratii aia sa nu ajunga la poarta CFRului....asta da pedeapsa !

3-0 ala de care zici tu a fost o...anomalie!CFR a jucat in inferioritate numerica(prin eliminarea lui Arlauskis la o simulare fcsb-iata marca inregistrata),iar echipa martzafoiului din Pipera tot nu reusea sa deschida scorul pana...pana la defectiunea lui Chipciu,care i-a dat o pasa de gol...lui Tanase!

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  02 Februarie 2022, 10:29
Postat de raspunzel pe 01 Februarie 2022, 22:30

daca tu sti rezultatul ...du-te si pune la pariuri ! Eu am ceva bilete castigate pe 1-0 scor corect si nu marca echipa care joaca impotriva CFR ( bine, de ceva vreme au micsorat astia cotele ceva de speriat ...poate au priceput si ei cum merge treaba )..... acolo e treaba sigura .... ca daca nu sare portaru cum trebuie ....sau dau aia un gol din greseala ...hop se opreste finantarea ....prietenii stiu de ce :))))

Dar de meciurile directe ale CFR cu fcsb-„prietenii”ce mai zic bre cacarezel?!Ca tare suntem curiosi!

1594919290584499
Romica Marcut  •  02 Februarie 2022, 07:09

Prietenas ce ne adormi cu vorbe esti fcsbist fiecare om ,reporter poate sa tina cu cine vrea dar cand esti comentator trebuie sa ti pastrezi afinitatile pt tine si sa comentezi corect

Vezi toate comentariile (197)
Comentează