FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 3-1

CFR CLUJ - DINAMO 3-1 // VIDEO Julio Baptista a asistat la victoria campioanei cu Dinamo » De ce nu a stat alături de ceilalți jucători ai CFR-ului

FOTO: Raymond Fustos
FOTO: Raymond Fustos

Articol de - Publicat duminica, 19 august 2018 23:54

Julio "Bestia" Baptista, fostul jucător al celor de la Real Madrid, transferat la CFR Cluj în această vară, a fost prezent pe stadion la victoria campioanei cu Dinamo, 3-1.

Acesta a ocupat un loc în lojă, nu unde stau de obicei jucătorii accidentați sau în afara lotului. S-a plimbat prin acea zonă a stadionului, a evitat să dea declarații s-a îmbrățișat cu președintele Iuliu Mureșan. 

Conform informațiilor GSP.ro, Baptista a plecat după meci alături de Culio și alți jucători ai CFR-ului pentru a lua masa în oraș.

 
Julio Baptista a asistat la victoria campioanei cu Dinamo

VIDEO Julio Baptista a asistat la victoria campioanei cu Dinamo De ce nu a stat alături de ceilalți jucători ai CFR-ului: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cfr-cluj-dinamo-3-1-video-julio-baptista-a-asistat-la-victoria-campioanei-cu-dinamo-de-ce-nu-a-stat-alaturi-de-ceilalti-jucatori-ai-cfr-ului-546585.html

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Duminică, 19 August 2018

CV Julio Baptista

Baptista este cel mai faimos jucător străin care vine în campionatul României. În urmă cu 13 ani, cel poreclit "Bestia" era unul dintre cei mai buni jucători brazilieni. În 2005, Real îl cumpăra pe mijlocașul ofensiv pentru 20 de milioane de euro, de la Sevilla.

Baptista a bifat 77 de meciuri la Real, marcând 13 goluri, în perioada în care la madrileni evoluau legende precum Zidane, Raul, Ronaldo, Beckham sau Roberto Carlos!

Vezi și: CFR CLUJ - DINAMO 3-1 // Conceicao rupe entuziasmul după victoria cu Dinamo: "Vreau mult mai mult!" + Glume cu Julio Baptista

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
811730288915362
Constantin Luca  •  20 August 2018, 13:28

BATISTA UN PACHET DE MUSCHI,MURESAN 3 PACHETE DE SLANINA,RADU PETRESCU 5 PACHETE DE ARBITRAJ SMECHERESC,ARBBITREAZA 150% IN FAVOAREA CFR,VINE DIN URMA HATEGAN SI ALTII.

copylu4steaua
copylu4steaua  •  20 August 2018, 11:17

Pana la urma de ce nu a stat alaturi de ceilalti jucatori ? Doar pentru ca a stat in loja, nu ? Dar motivul care e motivul ? Detalii ..... nimic. Un articol ametit doar ca sa fie.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 August 2018, 11:04

Așadar, pachetul de mușchi s-a îmbrățișat cu pachetul de untură. Ca de la pachet la pachet!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează