FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL 1-2

Viorel Moldovan îl atacă pe Dan Petrescu după scandalul de la CFR Cluj - Farul: „Sunt șocat! Voia ca Farul să se dea la o parte?”

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 07:18 / Actualizat luni, 29 mai 2023 07:41

Viorel Moldovan s-a arătat deranjat de scandalul provocat de Dan Petrescu la finalul partidei dintre CFR Cluj și Farul, 1-2.

  • Barajul de Conference League dintre CFR Cluj și FCU Craiova se va juca în Gruia. Din informațiile Gazetei, va fi joi, pe 1 iunie, ora 20:30

Antrenorul lui CFR Cluj a lansat cuvinte grele în toate direcțiile după eșecul cu Farul. Le-a transmis ceva fotbaliștilor lui Hagi, i-a bătut obrazul și „Regelui”, apoi a fost foarte aproape de un conflict fizic cu Zoltan Iașko. 

Viorel Moldovan, fost coleg cu Dan Petrescu la echipa națională, a urmărit imaginile de la finalul partidei și l-a criticat pe fostul fundaș dreapta.

Ce ar fi strigat Petrescu imediat după eșecul cu Farul: „Asta spunea pe teren! Ai reprezentat România, ești prieten cu Popescu și Hagi, nu poți ajunge în halul ăsta”
Play-off
Ce ar fi strigat Petrescu imediat după eșecul cu Farul: „Asta spunea pe teren! Ai reprezentat România, ești prieten cu Popescu și Hagi, nu poți ajunge în halul ăsta”

Viorel Moldovan îl critică pe Dan Petrescu după scandalul de la CFR Cluj - Farul

„Eu sunt şocat! Sunt total dezamăgit! Nici nu ştiu ce să spun când văd imaginile astea cu Dan Petrescu. Să nu ştii să pierzi, să nu ai o ţinută decentă... Nu vreau să folosesc anumite cuvinte. Ce ar fi vrut Dan Petrescu? Să se dea la o parte Farul?

Bravo pentru Farul şi Sepsi, care s-au respectat! Bravo lor! Aşa trebuie să fie fotbalul. Trebuie să se joace pe teren corect, nu să se facă favoruri! Nu ştiu ce ar fi vrut Dan Petrescu. În orice moment are ceva de reproșat la adresa arbitrului, iar asta se transmite şi jucătorilor”, a spus Viorel Moldovan la PrimaSport.

Regret evenimentele care au avut loc la finalul meciului. Nu ne caracterizează și nu încurajăm astfel de lucruri. Nervii, stresul și ratările au dus la o oarecare exasperare și de aceea au fost și acele evenimente. Clubul CFR Cluj o felicită pe Farul pentru că a câștigat campionatul. Merită! Noi apreciem că Farul a jucat azi cu cea mai bună echipă. E un lucru normal. Ni se pare normal ca Farul să-și apere corect șansele, așa cum mi s-a părut normal când FC Voluntari a încurcat-o pe FCSB în sezonul trecut, iar Sepsi a câștigat în fața Craiovei.

- Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

VIDEO Momente tensionate după CFR Cluj - Farul. Andrei Burcă a văzut cartonașul roșu

Citește și:

Silviu Tudor Samuilă, „la cald”, despre criza de nervi a lui Dan Petrescu: „Să fie suspendat! Și-a pierdut dreptul de a ne mai cere să îl respectăm”

Vorbele lui Petrescu nu l-au clintit pe Hagi » Cum a apărut „Regele” la interviuri: „Noi suntem cei mai buni!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
Dobermannul
Dobermannul  •  29 Mai 2023, 14:02
Postat de Vladpopescu125 pe 29 Mai 2023, 13:58

2 *** , ala si cu tine. Ba' ca sunteti prosti intelegem,.. dar de ce simtiti nevoia sa semnalizati..?.

Vlade ma bucur ca te-ai enervat ca asta am dorit.

Vladpopescu125
Vladpopescu125  •  29 Mai 2023, 14:00
Postat de ionescugeorge77 pe 29 Mai 2023, 07:48

...de ce sa fi socat ...ce tu nu faci deastea?...a nu mai esti antrenor ...atunci ramai socat ...

Zi ba' ceva de HAGI????.hahalera naiba.trece ziua si nu ai postat ceva de el pina acum??? Esti bune...?

Vladpopescu125
Vladpopescu125  •  29 Mai 2023, 13:58
Postat de Dobermannul pe 29 Mai 2023, 10:13

Nu omule. Aia care au pus mana pe fotbalul romanesc era zor nevoie sa mai dea titlul si la altii ca batea la ochi asa ca au ales un alt inamic al lui Becali si au dat peste nasu-sau. Evident era nevoie si de taraful de lautari al presei care sa cante sub fereastra noului "antrenor genial". Dar nu dispera. Dupa un timp s-ar putea sa intrati din nou in carti pentru ca Becali nu vinde echipa. Asa ca rabdare si tutun.

2 *** , ala si cu tine. Ba' ca sunteti prosti intelegem,.. dar de ce simtiti nevoia sa semnalizati..?.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează