FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Bîrligea a aruncat prosopul: „Acum, titlul înseamnă locul doi. Ne luptăm între noi”

Daniel Bîrligea, atacant CFR Cluj +35   FOTO
Daniel Bîrligea, atacant CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 23:47 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 23:53

Daniel Bîrligea (23 de ani), atacantul lui CFR Cluj, a analizat înfrângerea cu FCSB din etapa 4 de play-off, 0-1, și situația în care o lasă acest rezultat pe CFR.

Daniel Bîrligea a fost integralist în această seară în derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, tranșat de bucureșteni printr-un gol înscris de Florinel Coman din lovitură liberă.

Gigi Becali, prima reacție după CFR - FCSB: „Am luat atacant azi, am găsit”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Gigi Becali, prima reacție după CFR - FCSB: „Am luat atacant azi, am găsit”

În urma rezultatului, CFR Cluj rămâne pe locul 2, acum la 13 puncte în spatele liderului, cu 6 etape rămase de disputat.

Clujenii au aruncat prosopul după înfrângerea din această seară. Daniel Bîrigea consideră că „titlul” pentru celelalte echipe cu excepția FCSB ar fi clasarea pe locul 2.

Daniel Bîrligea, după CFR Cluj - FCSB: „Acum, titlul este locul 2!”

„Au câștigat, asta contează pentru ei. Am pierdut și nu contează cum, important este rezultatul. A avut mai multe ocazii, am încercat să dăm mai mult, dar nu a vrut să intre astăzi.

Puteam fi mai concentrați, să dăm mai mult, să avem mai multă atitudine. Nu am greșit foarte mult, dar se putea mai bine.

Eu cu siguranță pot fi mai concentrat, pe viitor să mă concentrez mai mult, să dau mai mult pentru mine.

Ne-am gândit mereu să jucăm meci cu meci. O să vedem meciul viitor cu Farul, apoi tot așa. Nu ne gândim în lung și larg, că nu mai sunt șanse. Ne gândim la Farul momentan. Acum, titlul este locul 2, pentru 3 sau 4 echipe. Ne luptăm între noi”, au fost concluziile lui Bîrligea.

CFR Cluj are 31 de puncte, la fel de multe precum Universitatea Craiova, două peste Farul, 3 peste Rapid, care va juca luni seara cu Sepsi OSK.

Scenariul în care FCSB devine campioană etapa viitoare

FCSB se poate încorona campioană încă de runda viitoare în cazul în care o va învinge pe Rapid, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova nu-și vor câștiga partidele, cu Farul, respectiv Sepsi, ambele în deplasare.

În scenariul amintit, între FCSB și principalele urmăritoare, CFR și Craiova, ar fi 15 puncte cu 5 etape rămase. Cum FCSB are avantajul la egalitate de puncte, din moment ce nu a beneficiat de rotunjire, roș-albaștrii ar fi campioni chiar dacă ar pierde pe linie în ultimele 5 etape!

VIDEO. Imagini rare cu Mihai Stoica dansând și scandând în fața galeriei

Citește mai multe știri din Superligă:

Șut e convins: „Aici s-a făcut diferența. Mai avem puțin până la final”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Șut e convins: „Aici s-a făcut diferența. Mai avem puțin până la final”
Gigi Becali, plan nemaivăzut pentru meciul cu Rapid: „Vreau să fac o cruce din drone, cât terenul de mare! Ceva frumos, creștinesc”
CFR CLUJ - FCSB
Gigi Becali, plan nemaivăzut pentru meciul cu Rapid: „Vreau să fac o cruce din drone, cât terenul de mare! Ceva frumos, creștinesc”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
dr.jivago
dr.jivago  •  15 Aprilie 2024, 09:06

Uite ,un om realist , un individ cu prințipii sanatoase !:))

Nyamtzov
Nyamtzov  •  15 Aprilie 2024, 00:55

Nu stiu ce a baut assta dupa meci, poate palinca, dar mai multe ocazii sau mai clare n-au avut si probabil daca se mai jucau inca 90 de minute tot nu aveau.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează