FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj i-a decis soarta lui Billel Omrani » Răsturnare de situație în cazul francezului

CFR Cluj e interesat să-i extindă contractul lui Billel Omrani (27 de ani, atacant), în ciuda randamentului său dezastruos. A trecut mai mult de un an de la cel mai recent gol pe care l-a marcat francezul.
CFR Cluj e interesat să-i extindă contractul lui Billel Omrani (27 de ani, atacant), în ciuda randamentului său dezastruos. A trecut mai mult de un an de la cel mai recent gol pe care l-a marcat francezul.

Articol de , , - Publicat marti, 22 decembrie 2020 11:49 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 12:12

Dacă în urmă cu câteva săptămâni CFR Cluj era interesată să vândă, acum campioana încearcă să-i extindă contractul lui Billel Omrani (27 de ani, atacant), în ciuda randamentului său dezastruos. A trecut mai mult de un an de la cel mai recent gol pe care l-a marcat francezul.

Campioana vrea să continue cu un atacant care nu a mai înscris deloc de pe 1 decembrie 2019! Omrani, cel mai bun fotbalist străin în Ancheta Gazetei din anul trecut, a intrat într-o criză din care nu reușește să mai iasă. El va deveni liber de la 1 iulie 2021, deci are dreptul să semneze începând cu 1 ianuarie cu oricare club interesat de serviciile sale. 

Doar că nu e nicio concurență pentru obținerea semnăturii unui atacant care nu dă niciun gol. CFR nu a avut oferte concrete pentru Omrani nici în perioada cea mai bună a francezului, în 2019. A existat interes din partea unor cluburi, nematerializat în propuneri clare.

Billel Omrani rămâne la CFR Cluj

Clujul discută cu Billel extinderea contractului și așteaptă hotărârea jucătorului. Situația va fi clarificată în zilele următoare. El câștigă 20.000 de euro lunar, unul dintre cele mai mari salarii din tot campionatul. Forma foarte slabă și accidentările l-au transformat într-o rezervă de lux, a prins numai un joc ca titular în acest sezon din Liga 1. Și nu a marcat, bineînțeles.

Nu a mai înscris dintr-un meci cu Hermannstadt, 1-1 la Sibiu pe 1 decembrie anul trecut. Clubul încă mai crede că Omrani ar fi capabil să iasă din pasa proastă și să revină la nivelul la care evolua în stagiunea trecută, în care a fost excelent în cupele europene. În campionat nu a excelat niciodată. Francezul se află în România din 2016 și nu a bifat niciun sezon cu mai mult de opt goluri! Un randament slab pentru un fotbalist utilizat în permanență în atac, ca vârf sau ca extremă.

25 de goluriare Omrani în 123 de partide adunate în campionatul românesc, în care el a evoluat numai pentru CFR. Vișiniii l-au adus gratis de la Marseille, care îl mai împrumutase la Arles

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înaintea meciului CFR Cluj - Craiova

Citește mai multe știri din Liga 1:

Clubul din Liga 1 l-a dat afară pe băiatul afaceristului care a vrut să cumpere Dinamo

Thomas Neubert lucrează „pe blat” » Adevărul despre „preparatorul-fenomen” s-a aflat acum! FRF confirmă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
1233733216667528
Vasile Molnar  •  22 Decembrie 2020, 17:11

Petarda asta ar trebui trimisa URGENT departe de CFR. E o pocnitoare cat se poate de penibila... gol da numai din greseala, sau cand mingea, satula de clovneriile acestui neterminat cu tricoul vesnic ud, se duce singura in plasa. De obicei, cand un coechipier marinimos ii paseaza, poti fi sigur ca dupa 2-3m va fi deposedat - sau se va impiedica - intr-un mod atat de jenant incat albirea prematura a lui Petrescu i se datoreaza in mare parte. Daca din intamplare ajunge si prin careu, el stand la pomana in jumatatea adversa, va trage direct in portar, in poarta (bara), peste poarta, pe langa poarta sau in plasa laterala!

florar
florar  •  22 Decembrie 2020, 14:15
Postat de catalin_cj pe 22 Decembrie 2020, 14:02

E interesant ca indiferent cine a castigat campionatul in afara de ei, fcsbeaua cheauna ca ceilalți sunt hoti. Deși luminatul lor conducator e filmat si condamnat pentru ca a dat bani la alte echipe.

Tu vorbești mă? Pai cine mai are zeci de procurori,sef de serviciu secret sau judecători care sa le tina spatele...?Ai voștri - Muresan- și ai lor Cornel Dinu sau fotbaliștii din Mediaș...au recunoscut public valizele!!!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  22 Decembrie 2020, 14:08

N-au cum să fie toți așa buni ca den *** sau *** man. Nu-s toți perle....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează