FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - OȚELUL 0-0

VIDEO + FOTO CFR Cluj a ratat șansa de a pune presiune pe FCSB » Oțelul lui Dorinel Munteanu, de netrecut! Clasamentul ACUM

Articol de , - Publicat luni, 23 octombrie 2023 22:59 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 22:59

CFR Cluj și Oțelul au remizat, scor 0-0, în epilogul rundei cu numărul 13 din Superligă. „Feroviarii” au ratat șansa de a se apropia de liderul FCSB.

Rezultatele etapei 13 din SuperLigă

„Invitată” de FCSB să se apropie în fruntea clasamentului, după 0-0 cu Voluntari, CFR a pus presiune pe careul Oțelului din start. Însă jucătorii lui Dorinel Munteanu, toți 11 la primul lor sezon în Superliga, nu s-au pierdut cu firea. Neînvinși în deplasare la ora meciului din Gruia, o victorie, patru remize, oaspeții au găsit repede soluții pentru a contracara tentativele ardelenilor.

Marius Avram îl contrazice pe Porumboiu » Verdict în faza penalty-ului cerut în FCSB - Voluntari: „Asta spun instrucțiunile de la UEFA”
FCSB - Voluntari 0-0
Marius Avram îl contrazice pe Porumboiu » Verdict în faza penalty-ului cerut în FCSB - Voluntari: „Asta spun instrucțiunile de la UEFA”

Dorinel Munteanu a încurcat-o și pe CFR Cluj

Iar cu trecerea timpului au îndrăznit tot mai mult și chiar și-au trecut în cont primele oportunități adevărate ale partidei. Cea mai mare, "capul" lui Teles "peste", din marginea careului mic, la centrarea lui Zhelev (21). 

Tănasă i-a dat și el emoții lui Sava, cu un șut "pe scurt" (22), parcă vrând să sublinieze că Oțelul n-a venit să facă figurație. Același Sava a salvat apoi la Silva (32), înainte ca Juricic să semneze o primă oportunitate și în dreptul CFR-ului.

Un CFR tot mai dezorientat cu trecerea timpului, agasat vizibil de "ariciul" gălățean care s-a agățat de orice minge pentru a-i face viața grea. Și a reușit. Bilanțul la pauză, cât se poate de grăitor: 50:50 posesie, 8-10 raportul șuturilor la poartă, 2-3 al celor cadrate, 4-1 la cornere, 1-3 la ocazii de gol.

Andrea Mandorlini a reacționat, cu Filip în locul discretului Bîrligea, însă prea multe nu s-au schimbat în exprimarea amfitrionilor. Mai mult, gălățenii i-au surprins în mai multe rânduri cu un presing avansat, incomod.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din CFR Cluj - Oțelul Galați

+15 FOTO

Treptat, jocul a "căzut", astfel că un șut al lui Muhar, la vreun metru și jumătate de vinclul porții lui Dur Bozoancă (61), a ajuns să fie salutat de tribune ca pe o realizare însemnată.

"Trezirea" a dat-o Galațiul, cu ocazia lui Fatai (71), la care Otele a răspuns cu un șut ce l-a pus pe portarul lui Dorinel Munteanu în dificultate. Bodișteanu și-a încercat și el norocul, însă golul a rămas pentru altădată.

CFR a acuzat pauza rezervată naționalelor, parcă a scos-o din priză, Oțelul a jucat ce știe mai bine și i-a ieșit. Din nou! 

Clasamentul actualizat, după CFR Cluj - Oțelul 

FINAL » CFR Cluj - Oțelul Galați 0-0

Penalty cerut de Oțelul în minutul 86

În minutul 86, Oțelul a cerut o lovitură de la 11 metri. Vasile Jardan a pătruns în careul lui CFR Cluj, a alunecat și s-a lovit de Ajeti. „Centralul” Iulian Dima a așteptat analiza din camera VAR și a păstrat decizia inițială: nu a fost penalty!

CFR Cluj a ratat șansa de a pune presiune pe FCSB » Oțelul lui Dorinel Munteanu, de netrecut! Clasamentul ACUM
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

CFR Cluj - Oțelul Galați, echipe de start: 

CFR Cluj: R. Sava - Mogoș, Ajeti, Kresic, Morgan - Cvek, Muhar, C. Deac - Otele, Juricic, Bîrligea 
Rezerve: Hindrich - M. Ilie, Lucaci, R. Filip, Fica, L. Mihai, Konoplianka, Jefte 
Antrenor: Andrea Mandorlini 

Oțelul: Dur-Bozoancă - Zhelev, Cisse, Lovric, Miguel Silva - Cisotti, A. Lopez, Samuel Teles - Maciel, Al. Pop, R. Tănasă 
Rezerve: R. Stoian - G. Cîrjan, Jardan, Adăscăliței, Bodișteanu, Zivulic, C. Ghiochel, Latouchent, Fatai 
Antrenor: Dorinel Munteanu

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca) 
Arbitru: Iulian Călin; A1: Romică Bîrdeș; A2: Ionuț Bobe 
Arbitru VAR: Rareș Vidican; Asistent VAR: Cosmin Vatamanu

Săgeți de la Dorinel Munteanu: „CFR a avut ceva avantaje pe teren propriu”

Tot din Superligă:

Ce au ratat camerele TV la FCSB - Voluntari » Goana după pisica neagră, invitații speciali și antrenorii care s-au succedat la indicații

Selecționerul Pancu și Ilie Dumitrescu s-au pus de acord asupra unui tânăr din Superligă: „Referințele complete sunt foarte bune!”

Citește și:

Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!
Liga 2
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (13)
parpalache
parpalache  •  24 Octombrie 2023, 10:39

Era foarte clar- inca dupa primul sfert de ora- ca tactica CFR-cu „joc pozițional”- este ineficienta,iar meciul se va termina 0-0,fiind imposibil sa se treaca de plasa Galațiului!Farul reușise sa intreaca Oțelul doar la o faza fixa,iar fcsb-cu arbitrii, ca de obicei!

donqhot
donqhot  •  24 Octombrie 2023, 07:55
Postat de grigs1981 pe 23 Octombrie 2023, 23:57

Norocul nostru,ca iubitori de fotbal...Liga Campionilor!Campionatul romanesc este atat de slab...

asta e ca si cum ai spune "Norocul nostru, ca si parinti, sunt copiii frumosi si destepti ai vecinilor. Copiii nostri sunt asa tolomaci"...

grigs1981
grigs1981  •  23 Octombrie 2023, 23:57

Norocul nostru,ca iubitori de fotbal...Liga Campionilor!Campionatul romanesc este atat de slab...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează