FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj mai aduce un jucător » Campioana s-a înțeles pentru transfer

Roger ajunge de acum la CFR Cluj // FOTO: Imago
Roger ajunge de acum la CFR Cluj // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 13 februarie 2022 11:26 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 12:50

CFR Cluj îl aduce de acum pe Roger, mijlocașul ofensiv al celor de la UTA, care din vară rămâne liber de contract.

UPDATE 12:44 » Roger e jucătorul lui CFR Cluj

Roger Rodrigues e oficial jucătorul lui CFR Cluj. Campioana României a publicat pe Facebook un comunicat prin care anunță transferul mijlocașului de la UTA.

Cluburile CFR 1907 Cluj și UTA Arad au ajuns la un acord privind transferul definitiv al mijlocașului Roger Junio Rodrigues. 

Inițial, fotbalistul trebuia să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu în vară, însă cluburile s-au înțeles asupra transferului încă de pe acum, astfel că astăzi Roger s-a alăturat echipei noastre. 

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj! 

- Comunicat CFR Cluj

CFR Cluj și UTA, acord pentru transferul lui Roger

Campioana a ajuns la un acord cu jucătorul brazilian în urmă cu o lună, dar oficialii echipei din Gruia au insistat pentru a-l transfera încă de acum.

Fostul oficial din Gruia dă de pământ cu CFR Cluj: „Nu că joacă slab, sunt penibili! Ai o armată de fundași centrali, transferi jucători zilnic și iei gol?”
GAZ METAN - CFR CLUJ 1-2
Fostul oficial din Gruia dă de pământ cu CFR Cluj: „Nu că joacă slab, sunt penibili! Ai o armată de fundași centrali, transferi jucători zilnic și iei gol?”

„100% avem nevoie de jucători, dar nu putem lua așa ușor, ca în trecut. Doar jucători liberi, iar pe ultima sută de metri nu cred că vom găsi pe cineva care să facă diferența. Trebuie să stăm mai bine pe teren. Sper să vină Roger. Dacă vine, poate ne închegăm mai bine”, a spus Dan Petrescu după 2-1 cu Gaz Metan, iar șefii clubului i-au îndeplinit dorința.

După ce au ajuns la un acord cu Gaz Metan pentru transferul lui Yuri, CFR s-a înțeles și cu UTA pentru Roger. Clubul din Gruia va achita 150.000 de euro pentru brazilian, iar UTA păstrează și 10% dintr-un viitor transfer.

Astfel, Roger va îmbrăca azi tricoul arădenilor pentru ultima dată, urmând ca de la 17:00 să joace în meciul contra lui Dinamo. 

  • Roger a ajuns în România în urmă cu un an, în ianuarie 2021, când UTA l-a adus de la Riga, din Letonia. Brazilianul a adunat 50 de meciuri, 5 goluri și 7 pase decisive în tricoul „textiliștilor”. 
  • Înainte de a ajunge la UTA, Roger a trecut pe la echipe precum Vila Nova, Botafogo, Goiania și Atletico Clube Goianiense (toate în Brazilia), FK Kukesi și KS Kastrioti în Albania plus Riga, în Letonia.
  • Cota de piață a brazilianului este de 550.000 euro, potrivit Transfermarkt, el fiind al treilea cel mai valoros fotbalist al celor de la UTA după portarul Florin Iacob (800.000 euro) și atacantul David Miculescu (700.000).

Transferurile făcute de CFR Cluj în această iarnă

  • VENIRI: Dugandzici (Soci), Sg. Buș (Seongnam), Neguț (Chindia), Birligea (Teramo Calcio), R. Sava (Torino)
  • REVENIRI: D. Paraschiv (FC Voluntari), Itu (Dinamo)
  • PLECĂRI: Letica (liber), Mailat (FC Botoșani), Tahiri (Heerenveen), D. Ciobotariu (FC Voluntari), D. Paraschiv (Hermannstadt), Culio (liber), Pașcanu (Ponferradina), Cristiano (Dinamo), Butean (Chindia), D. Rusu (Chindia), Culio (liber), R. Andronic (CSA Steaua), J. Rodriguez (Dinamo), Alibec (Atromitos)

VIDEO Ce a declarat Claudiu Petrila după Gaz Metan - CFR Cluj

Citește și: 

Dan Petrescu a decis soarta unui jucător, după victoria de la Mediaș, și a lăudat un adversar: „A făcut meciul carierei!”

Poenaru acuză campioana de „practici murdare”: „A fost contactat de CFR! Lucrurile astea nu au dispărut”

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (19)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  13 Februarie 2022, 17:36

Federatia Romana de Fotbal ar trebui sa ia in calcul introducerea in cadrul CFR Cluj a tuturor jucatorilor din Liga 1, astfel incat Dan Petrescu sa aleaga instant jucatorii care urmeaza sa activeze, diurn, la echipa clujeana!

c23665
c23665  •  13 Februarie 2022, 17:09
Postat de Iancu Teiubesc Mihai pe 13 Februarie 2022, 14:09

daca au bani de tranferuri trebuiau sa plateasca datoriile de acum 4 ani cele 20 de milioane de euro nu sa intre in insolvesta si sa tepuiasca statul cu atatia banii...si asa fac si acuma...trebuiau dezzafiliati si retrogradati in d...

Mai schimbați cifra, gigeilor. De șapte ani repetati "20 de milioane". Nu adăugați și dobanzile? Nu va duce capul să inventati datorii mai mari?! Hai, că se poate. Prostia voastra nu are limite.

cj1960i
cj1960i  •  13 Februarie 2022, 15:47
Postat de cj1960i pe 13 Februarie 2022, 15:30

Contabil prin Cluj, sau neica-nimeni? Fara plata datoriilor, nimeni nu scapa de insolventa. Vrei tu, 20 de meleoane? ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează