FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - CFR CLUJ, AZI, 20:00, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Chivorchian a demisionat ieri de la Poli şi ar putea semna cu Vaslui » Direcţia Moldova

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Sursele GSP susţin că Porumboiu l-a convins deja pe "Chivo" să preia şefia lui FC Vaslui.

Minute trăite la intensitate maximă în returul cu finlandezii de la MyPa, drum la Bucureşti, deplasare la Nyon pentru tragerea la sorţi a play-off-ului din Europa League, apoi iar drum la Bacău pentru parastasul de 7 ani al mamei sale. Aşa a trăit Gheorghe Chivorchian ultimele 4 zile, în care spune că a dormit numai 5 ore. Ieri dimineaţă, oficialul a aruncat bomba.

Directorul general al timişorenilor s-a decis să părăsească echipa, dar intenţiona să facă anunţul abia după derby-ul cu CFR, pentru a nu-i bulversa pe elevii lui Petrovici. Tocmai de aceea, ieri a fost rezervat în declaraţii: "Pentru mine, cel mai important în acest moment este ceea ce vor face băieţii în meciul cu CFR. Îi rog să se mobilizeze, să dea totul pe teren şi să lupte pentru echipa asta. Apoi, săptămîna viitoare voi spune şi ce voi avea de spus".

Sursele Gazetei susţin că Gheorghe Chivorchian s-ar fi întîlnit la Bacău cu Adrian Porumboiu, care l-a convins să accepte funcţia de preşedinte la FC Vaslui. Porumboiu caută pentru şefia clubului un om de încredere şi cu relaţii la LPF. Pe lista vasluianului s-a mai aflat şi Mihai Stoica, demisionar de la Urziceni.

Motivele demisiei
1. Lipsa susţinerii lui Iancu
După ce Marian Iancu s-a retras din conducerea executivă, Chivorchian a fost împuternicit să se ocupe de toate problemele administrative ale clubului. Dar Chivo a pierdut sprijinul financiar al patronului şi era nevoit să încaseze toate nemulţumirile jucătorilor cauzate de diminuarea contractelor şi neplata restanţelor financiare.

2. Blocarea cedării lui Bonfim la Steaua
Transferul lui Eder Bonfim la Steaua era văzut ca un prilej de redresare financiară a clubului. În ultima lună şi jumătate, Chivorchian a încercat la ANAF Timiş să deblocheze conturile clubului. Oficialul timişorenilor s-a resemnat cînd a aflat că şi jucătorii au fost puşi sub sechestru, ceea ce a blocat pentru moment şi transferul lui Bonfim la Steaua.

Fanii îl vor pe MM
Demisia lui Gheorghe Chivorchian a venit surprinzător, la doar o zi după ce Mihai Stoica şi-a anunţat retragerea de la Urziceni. MM e dorit de fanii lui Poli în conducerea clubului. "Cel mai potrivit ar fi acum MM Stoica, are ochi pentru jucători. Alături de Stanciu o să facă superechipă", "Îmi pare rău pentru Chivorchian, a pus suflet la Timişoara. Asta e viaţa. Sper să vină MM. Este cel mai bun în meseria lui din ţară" sînt doar două dintre mesajele fanilor pe violamania.ro. Iancu a mai încercat să-l aducă pe MM la Timişoara în urmă cu 2 ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
ulegpescar
ulegpescar  •  08 August 2010, 19:19

Porumboiule ial pe PITI !!!!

sandeltm
sandeltm  •  08 August 2010, 14:42

Pt totii timisorenii !!!Iancu nu a investit niciodata un 1 leu in echipa asta doar vorbe, acum o sas vedetii cu adevarat cat a investit si cat nu investit penntru ca nu mai are sprijinul primariei.Adevarul este ca el a luat banii din banat prin afacerile cu fotbalul de la vanzariile jucatorilor!!!.Nu mai sponsorizeaza primaria e NASOL!!!Iancu sa o taie si el, ne trebuie un banatean adevarat la timisoara cu suflet si inteligent nu e neaparat sa aiba banii ,nici Iancu nu sia aruncat banii la noi!!

dobay
dobay  •  08 August 2010, 10:38

SA VEZI CU CE O SA IASA PROSTU???DUPA MECI ,AI GRIJA IANCULE?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează