FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

OFICIAL Și-a prelungit contractul cu Farul, deși intrase în vizorul lui MM Stoica » Anunțul făcut de clubul lui Gică Hagi

Constantin Grameni (cu fața) e om de bază la Farul lui Gică Hagi / Sursă foto: Imago Images
Constantin Grameni (cu fața) e om de bază la Farul lui Gică Hagi / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 19:12 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 20:42

Constantin Grameni (19 ani), mijlocașul defensiv al liderului Farul, și-a prelungit contractul cu „marinarii” până în 2027. Fotbalistul tocmai ce intrase pe radarul celor de la FCSB

Om de bază la Farul în acest sezon, Grameni stă la loc de cinste printre viitoarele piese de export ale lui Hagi. Pentru moment, „Regele” a ținut să-i extindă contractul fotbalistului cu 3 goluri și 3 assist-uri în 15 meciuri disputate în acest campionat.

„Mijlocașul Constantin Grameni  a semnat un nou contract cu Farul Constanța.  

Tânărul mijlocaș (născut în 2002) va îmbrăca astfel tricoul alb-albastru până la finalul sezonului 2026-2027. Mult succes, «Dina»!, se arată în comunicatul „rechinilor”.

Grameni i-a atras atenția și lui MM Stoica: „Jucător foarte interesant. „Nu e foarte iute, dar compenseză cu foarte multă minte”

Recent, Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a ținut să-l laude pe Grameni, despre care a dezvăluit că se interesează de mai mult timp.

„Îl cunosc foarte bine pe Grameni dinainte de a debuta la Liga 1. Era la generaţia celor născuţi 2002, echipa naţională, jucau 4-2-3-1, iar el juca închizător cu Perianu. Era un jucător foarte interesant. Mă aşteptam ca el să aibă mult mai multe meciuri, adică el e de o vârstă cu Pitu, Pitu a jucat foarte mult. Are 70 şi ceva de meciuri.

A început să joace mult mai târziu Grameni. Părea un jucător matur la 16-17 ani, chiar mă bucur, e un copil foarte bun. Un jucător care poate fi în scurt timp o soluţie pentru naţională. 

E adevărat că nu e foarte iute, dar compenseză cu foarte multă minte şi are un stâng chiar bun”, a spunea Mihai Stoica în septembrie, potrivit orangesport.ro.

900.000 de euroe cota de piață a lui Grameni, conform Transfermarkt

VIDEO Denis Alibec, fericit la Farul: „Nu mă gândesc la plecare”

Citește și alte știri din Liga 1:

ANALIZĂ GSP A plecat al 5-lea cel mai bun din istoria FCSB » Dică, printre cei mai tari antrenori pe care i-a avut Becali + Cum arată Top 10

Gică Hagi l-a sunat pe Adrian Mutu noaptea și i-a propus un jucător: „Dacă-l iei, câștigi campionatul!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
dinamo100
dinamo100  •  03 Noiembrie 2022, 12:38

E bine ca Hagi incheie contracte pe termen lung cu jucatorii tineri. Bravo lui!

carol_k
carol_k  •  03 Noiembrie 2022, 01:52

Nu pleci de la Hagi ca sa ajungi la FCSB. Ar insemna ca esti imatur, te intereseaza acum cativa euro in plus darpierzi posibilitatea ca intr-un an, poate doi, sa pleci afara, dar mai ales sa inveti fotbal de la ccel mai bun.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Noiembrie 2022, 21:02

da...nu este bun de nimik ...sa stea la farul ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează