FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Copos a primit de la dinamovişti loc în peluză :) "În Giuleşti veţi sta pe şine!" :X

Copos a mai stat în galerie la un Dinamo - Rapid în 2007, cînd giuleştenii şi-au învins rivala cu 2-0
Copos a mai stat în galerie la un Dinamo - Rapid în 2007, cînd giuleştenii şi-au învins rivala cu 2-0

Articol de , - Publicat duminica, 18 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2011 01:42

Patronul giuleştean s-a enervat pentru că cei de la Dinamo i-ar fi trimis invitaţii în peluză la jocul din această seară


Şefii lui Dinamo şi cei ai Rapidului se ţin iar de aroganţe înaintea duelului direct! Dacă în trecut Nicolae Badea şi George Copos şi-au făcut cadou biciclete, trotinete şi saci de cărbuni în zilele premergătoare derby-ului, de data asta dinamoviştii chiar au reuşit să-i scoată din sărite pe oficialii din Grant.

Patronul Rapidului susţine că a primit invitaţii în peluza în care va sta galeria rapidistă în această seară! În replică, Nicolae Badea îl ironizează pe Copos şi spune că locurile rezervate conducerii rapidiste sînt la tribună, printre fanii alb-roşii, "unde George a stat de-o viaţă"!

- Domnule Copos, aţi trecut peste euforia de după Hapoel?
- Lăsaţi-mă că şi-aşa am slăbit un kil după meciul ăla. Chiar acum mă aflu pe şantier în Braşov şi am în faţă o privelişte superbă: tocmai am finalizat construcţia noului Centru Internaţional de conferinţe. Aici urmează să facem banii pe viitor, că în fotbal doar îi pierdem.

- Ajungeţi în Ştefan cel Mare la meci?
- Da, voi sta în peluză.

- ....?!
- Aşa au vrut domnii de la Dinamo, ne-au dat invitaţii în peluză. Nu-i nimic, eu o să rezist, în fiecare zi fac sport timp de 35 minute. Dar nici noi nu vom rămîne datori. În retur, le vom tipări dinamoviştilor invitaţii pe şine! Acolo vor sta, pe calea ferată, veţi vedea!

"Sper să nu fie cum aţi scris voi cu Colţescu"

- Despre meci ce spuneţi?
- Ca şi înaintea jocului din Israel, spun şi-acum că nu vom pierde. Răzvan Lucescu ştie foarte bine cum să organizeze echipa, sînt sigur că vom obţine cel puţin un punct.

- Va fi mai greu cu Dinamo decît cu Hapoel?
- E un nou meci extrem de dificil! Ar fi grav să fie cum am citit la voi în Gazetă despre Colţescu. Eu nu pot să cred că ar avea legături cu Dinamo, sper să nu mă înşel, e viitorul lui în joc.


"Lui George i-am dat invitaţie în acelaşi loc unde a stat tot timpul, chiar şi în tinereţe. Chiar dacă la unele meciuri a lipsit, să ştie că acele scaune sînt rezervate pentru el pe viaţă"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

550 de suporteri rapidişti sînt aşteptaţi să ia loc în această seară în peluza rezervată lor din Ştefan cel Mare

"Să nu jucaţi la Lehliu Gară!" :)
Nicolae Badea spune că rapidiştii au solicitat 20 de invitaţii la zona VIP, ei primind tichete la tribuna 0-VIP, printre fanii roş-albilor. "George se poate convinge că aceste locuri au fost cerute de domnul Dinu Gheorghe în scris, în mod explicit. Ştiu că lui George îi e indiferent unde joacă Rapidul meciurile de acasă, dar pentru suporteri şi pentru echipă e foarte important să rezolve problemele financiare cu Ministerul şi cu CS Rapid. Altfel, există riscul să mă invite în retur pe la Roşiorii de Vede sau pe la Lehliu Gară!", a replicat preşedintele lui Dinamo. (Cătălin Gheorghiu)

Echipe probabile:
DINAMO: Bălgrădean - Luchin, Dr. Grigore, Moţi, Diabate - L. Rus, D. Kone, D. Stoica, C. Munteanu - Dănciulescu, M. Niculae
Rezerve: Curcă, Pătraşcu, Scarlatache, Ganea, Bakaj, Ţucudean, Muşat

RAPID: D. Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Burcă, Ezequias - N. Grigore, Alexa, Herea - M. Roman, Pancu, Deac
Rezerve: Straton, Cassio,  Cre'u, Grigorie, Surdu, Glauber, Apostol, Teixeira

Arbitru: S. Colţescu  Asistenţi: S. Gheorghe, M. Nagy

Partida Dinamo - Rapid se va disputa în Ştefan cel Mare, cu începere de la ora 21:30 şi va fi transmisă în direct de DigiSport şi liveTEXT de gsp.ro şi m.gsp.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
krystyan001
krystyan001  •  18 Septembrie 2011, 19:36

e timpul ca dinamo sa se duca langa steaua, si amandoua la lada de gunoi a istoriei

roadster1988
roadster1988  •  18 Septembrie 2011, 15:31

Rapid e cea mai buna echipa din campionat.

spartandinamovist
spartandinamovist  •  18 Septembrie 2011, 14:19

dece le dati bilete pe sine??!!!??? voi aveti terenul in gara ???...deocamdata va antrenati prin parcuri si jucati !!!!????!!!...nici voi nu stiti inainte decit cu citerva zile de meci ..pina in retur mai e mult ..national arena nu are sine si nici in apropiere nu e vreo gara

Vezi toate comentariile (30)
Comentează