FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Copos regretă negocierile cu Stache: "Am pierdut timpul degeaba"

George Copos
George Copos

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2010 00:00

Patronul Rapidului, George Copos, spune că îi pare rău că nu s-au materializat tratativele cu Lutz Stache, afaceristul german care a dorit să cumpere pachetul majoritar de acţiuni.

"Am pierdut timp cu acea tranzacţie am fost transparenţi şi ne-am pus multe speranţe într-o finalitate. Eu vreau mai mulţi acţionari, dar din păcate nu se poate. Nimeni nu şi-a manifestat interesul de a veni lîngă mine", a zis Copos pentru Adevarul.

Şeful din Grant a fost ieri în cantonamentul de la Pro Rapid, unde a discutat minute bune cu Manea şi cu jucătorii, cărora le-a transmis din nou că-şi doreşte titlul.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  29 Ianuarie 2010, 18:41

Hahahaha, asa tata, de ce n-o vrea nimeni sa investeasca cu tine, chiar asa, de ce ba Hagi Tudose? O fi poate pt ca i-ai tepuit pe toti de te stie o lume intreaga de bandit si harpagon? O fi vorbit si ala cu Taher sa-ti cunoasca modus operandus, a ? Baga iei bani sa ia ce nu-i al tau si la urma reiese ca tu nici usturoi n-ai mincat nici gura nu-ti miroase, asa-i savarina tata ? Pisicherule mic, nu mai tine, acu esti pe banii tai, stiu ca te doare sufletu sa tot dai bani, ofofofofof!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Ianuarie 2010, 16:12

da, ai pierdut timpul degeaba, baiatul s-a prins ca tu il lasi fara bani prin buzunare....si s-a retras la timp. cine mai are curaj sa "faca afaceri cu copos" ?

 •  29 Ianuarie 2010, 15:49

copos: "Eu vreau mai mulţi acţionari, dar din păcate nu se poate. Nimeni nu şi-a manifestat interesul de a veni lîngă mine" hahahahahahahahhahaha pai cine dreaq mai ii atat de fraier incat sa o muste ? coposila, pleaca!!!!!!!!!!!!!!!!! lasa clubul altor actionari, fara tine

Vezi toate comentariile (6)
Comentează