FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL, DUMINICĂ, 14:00, ANTENA 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Cornel Dinu este la evaluare! Dinamo riscă să ajungă în situaţia Stelei, într-un război cu fostele glorii

Articol de , - Publicat vineri, 04 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 03 octombrie 2013 21:55

Ionuţ Negoiţă a spus ieri că va analiza atent dacă mai este nevoie de Mister la Dinamo, în timp ce administratorul delegat se apără: ”Mi-am permis numai critici constructive”


Lui Cornel Dinu, 65 de ani, îi expiră joia viitoare acordul pe care îl are cu Dinamo, iar şefii nu ard de nerăbdare să i-l prelungească. Dacă preşedintele Constantin Anghelache afirma în Gazeta de ieri că "vom trata subiectul atunci cînd i se încheie contractul", acţionarul Ionuţ Negoiţă a fost drastic, într-un interviu acordat GSP TV: "Vom analiza şi vom lua o decizie, nu pot să spun acum "da" sau "nu". Va fi o evaluare. Pot să afirm ferm că respect şi mă interesează gloriile lui Dinamo, cele care sînt utile, la propriu, şi muncesc pentru club. Cum ar fi domnul Mateuţ, de exemplu. Mai sînt şi alte exemple, au fost oameni recent angajaţi. E jenant însă că unii care au făcut parte din trecutul lui Dinamo şi din situaţia în care am găsit clubul comentează acum şi spun că nu se fac investiţii, dar n-am auzit o vorbă despre cine a adus gruparea în situaţia asta. Sînt cîţiva care fac asta, e mai simplu să comentezi tot timpul negativ".

"Evaluarea au fost 40 de ani dedicaţi lui Dinamo"
Întrebat dacă s-a gîndit să-i ofere altă funcţie actualului administrator delegat, aflat de 4 decenii în curtea lui Dinamo, un serviciu prin care să-l aducă mai aproape de echipă, Negoiţă a punctat: "Deocamdată, nu m-am gîndit". Mister nu s-a mai afişat alături de conducătorii clubului în ultima vreme, fiind o prezenţă extrem de retrasă. A ratat multe meciuri ale lui Dinamo, dar nici nu a fost băgat prea mult în seamă, în sensul să i se ceară vreo opinie. S-a apărat ieri motivînd: "Nu cred că am încurcat în vreun fel clubul Dinamo. Şi n-am de ce să fiu evaluat. De cînd au venit la conducere domnii Negoiţă şi Anghelache, eu am vorbit strict despre jocul echipei. Nimic mai mult. Este adevărat că am adus şi critici, dar au fost constructive, venite din partea unui om care este de 40 de ani la Dinamo. Nu mi-au fost trasate sarcini suplimentare de către conducere, aşa că-mi exprim părerea strict legat de jocul echipei", a comentat Dinu.

"Am facilitat participarea la diverse meciuri multor oameni care au făcut cinste grupării. Încercăm să ţinem cont de toate gloriile lui Dinamo"
Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo

"Eu sînt angajatul. Angajatorii trebuie să demareze negocierile de reînnoire a contractului, în cazul în care doresc asta. Aşa este normal"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

Front comun cu Mister
"Avem ochi pentru talente"

Ion Pîrcălab, 71 de ani, 6 trofee cu Dinamo, a mărturisit ieri pentru GSP: "Eu cred că mai e nevoie de Dinu, dar şi de alte glorii. Cornel este o emblemă a clubului, ar trebui menţinut. Şi eu aştept să mă cheme la discuţii, mi-a zis domnul Anghelache că mă au în vedere. Vreau să fac parte din noul Dinamo, am găsi să facem ceva, chiar dacă sîntem mai în vîrstă. Avem ochi pentru talente".

"Valorile se păstrează"
Dudu Georgescu, 63 de ani, 5 trofee cu roş-albii şi două Ghete de Aur, a declarat: "Valorile se păstrează în cadrul unui club de elită. Şi eu am avut discuţii cu Dinamo, să vedem ce se va realiza. Real Madrid îl are pe Di Stefano, Benfica pe Eusebio, cred că şi suporterii vor să se uite cu mîndrie la foste glorii ce-au dus Dinamo în prim-planul Europei".


"Dinamo a investit cît toţi la un loc"
Negoiţă este supărat pe oamenii din fotbal care-l critică: "Aud pe mulţi: «Domne, la Dinamo nu se investeşte!». Păi, cred că Dinamo a investit cît toate cluburile la un loc, mă refer la România! Din păcate, a trebuit să investim ca să acoperim datoriile. Asta ca să nu moară Dinamo. Am adus clubul pe linia de plutire, numai eu ştiu cît risc şi cît muncesc ca să repar ce alţii au stricat".

Turcu, acuzat
Vasile Turcu a declarat zilele trecute că, dacă i se va cere, ar investi din nou la Dinamo. Doar că Negoiţă i-a tăiat-o, scurt, la GSP TV: "Din cîte ştiu eu, el nici nu şi-a plătit loja pe care a luat-o la meciul din primăvară cu Steaua. Măcar atît să facă! La Dinamo trebuie bani mulţi, vorbele sînt uşor de zis, cu faptele e mai greu".

"Stadionul e o ruşine!"
Negoiţă nu vrea să mai plătească din datoriile către CS Dinamo făcute de vechea conducere, afirmînd pentru sportro: "Nu ţine de mine, nu eu le-am făcut, restanţele ţin de societatea Dinamo, aflată în insolvenţă. Nu am discutat cu domnul Nicolae Badea, dar am persoane ce se ocupă de partea juridică şi contabilă pentru a face un audit. Avem contracte de eveniment pentru arena din Ştefan cel Mare. Stadionul a ajuns o ruşine pentru secolul 21, aş vrea să port discuţii cu cei de la minister pentru a îmbunătăţi situaţia arenei".


Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (14)
stalky
stalky  •  06 Octombrie 2013, 17:38

Dinu spune lucrurilor pe nume.Omu nu o da dupa cires.Acest lucru deranjeaza.Vreti sa ajungem ca altii care s-au crezut inorogi si s-au trezit rinoceri?Domnule Negoita tot respectul ca ai ”salvat un bolnav de la moarte”.Insa nu uita ca in sport e mai preferabila ”moartea” decat ”scaunul cu rotile”.Pastreaza oameni cu coloana vertebrala langa tine,si nu uita ca ,conflictul adevarat naste progres.Nu te inconjura precum altii de lachei si pupincuristi.

cipdogus
cipdogus  •  06 Octombrie 2013, 09:43

cica: "eu am vorbit strict despre jocul echipei." pai cand tot laudai steoaia ce era? De ce ne-ar trebui cineva in curte care ne tot explica ce echipa frumoasa e in ghencea, ce realizari au aia afara?

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  04 Octombrie 2013, 23:57

Orice şut în c*rul lui Dinu e o sărbătoare naţională.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează