FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEŞ

Cornel Penescu: "Meciurile în care am jucat cu titularii au fost bune" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2009 00:00

Cornel Penescu, patronul FC Argeş, spune că rezultatul umilitor cu Academica este doar un accident, pentru că echipa sa a jucat cu mulţi tineri în echipă.

"Meciurile în care au fost prezenţi titularii au fost bune, dar trebuie să joace şi tinerii. Asta e, o echipă de fotbal nu are doar jucătorii de bază, are şi jucători tineri. Dacă nici în amicale nu îi folosim, atunci cînd? Eu nu îi fac echipa lui Ionuţ.

Păi atunci de ce să îi mai dau lui banii? Eu nu stau ca el la antrenamente să îi urmăresc, aşa că nu am cum să ştiu mai bine ca el cine merită să joace. Eu pot fi acuzat de multe lucruri, dar nu sînt iraţional", a spus Cornel Penescu la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
 •  05 Februarie 2009, 19:51

sa speram k o sa iti dea de gindit aceste rezultate.actualul lot nu e chiar cum il lauzi u.pina la cupe iti mai trebuie ceva jucatori.nu ne mai arunca nisip in ochi,k avem echipa ,si vrajeli ieftine .e prea mare diferenta intre titulari si rezerve.cam cit a fost scorul intre fc arges si academica

 •  05 Februarie 2009, 19:21

asa e "cosmin" Romania va creste prin bun simt si responsabilitate?! este? ,,,,,hai mai du-te frate si lasa-ma k asta e in pom cu fotbalu'

 •  05 Februarie 2009, 19:18

Fie 0-6 sau 0-9 este un rezultat rusinos si asta trebuie sa dea de gandit.Sper ca Penescu sa inteleaga ca jucatorii tineri nu pot creste decat in preajma unor jucatori de valoare,ori la FC Arges acesti jucatori sunt foarte putini.Decat sa faca declaratii aiurea prin presa Penescu ar face bine sa desfaca ariciul de la buzunar si sa faca cateva transferuri de valoare ca astfel vom fi ciunca batailor.Penescule nu mai fi sgarcit ca Copos,adu jucatori de valoare la Pitesti.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close