FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Cristea a înscris azi primul gol de la revenirea la Dinamo » Alte două premiere alb-roşii

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 august 2012 16:01

Sub privirile lui Dario Bonetti, aflat în tribune alături de mijlocaşul Edgar Alvarez, echipa a doua a lui Dinamo a spulberat-o azi pe CS Mioveni, 6-0, într-un amical disputat pe arena din Ştefan cel Mare.

Andrei Cristea a reuşit un gol, primul de la revenirea la Dinamo, şi o pasă de gol. Celelalte reuşite au fost semnate de Curtean, Axente (2), de C. Matei şi de A. Vasile, ultimul de la juniori.

La Dinamo 2 au jucat şi Manyur, Elvis Onyema, Koulibaly şi Galchev, pentru ultimii doi fiind vorba de un debut în tricoul alb-roşu.

Pentru CS Mioveni au evoluat fotbalişti precum Neaga, Mărgăritescu şi Daouda.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1745flo
1745flo  •  09 August 2012, 12:23

forza BONETTI! forza RAGAZZI!

dog_one
dog_one  •  08 August 2012, 17:15

SUNTEM PE DRUMUL CEL BUN.

nicco
nicco  •  08 August 2012, 14:03

La noi, intre noi, e buna si echipa a doua! Cum iesim din curtea noastra echipa intaia pare cam a shaish'pea!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează