FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

VIDEO „Borcea, scoală-te! Hai la Billionaire, că se bate Tamaș!” » Episod FABULOS: „A spus ceva de Steaua și l-a aruncat peste masă”

Imagine de arhivă cu Gabi Tamaș / Sursă foto: Gazeta Sporturilor +48   FOTO
Imagine de arhivă cu Gabi Tamaș / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 17:06 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 00:50

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, a rememorat un episod de pomină ce l-a avut în prim-plan pe Gabi Tamaș, fotbalistul proaspăt retras din activitate

Cunoscut pentru viața sa extrasportivă agitată, Tamaș a fost în prim plan într-un scandal în urma căruia Borcea a fost nevoit să se trezească în miez de noapte pentru a rezolva o încurcătură în care intrase fostul fundaș central al lui Dinamo. 

Cristi Borcea și un episod de pomină cu Gabi Tamaș. „I-a dat una și l-a aruncat peste masă. Spusese ceva de Steaua”

„O întâmplare cu Tamaș? Era vreo două-trei dimineața, eu controlam tot timpul jucătorii. Mă sună Victor (n.r. - Becali): «Borcea, scoală-te! Hai la Billionaire (n.r. - un fost club de noapte din Capitală), că se bate Tamaș». 

Era acolo cu Semeghin, cu greii. Spusese unul ceva de Steaua. Tamaș direct i-a dat una și l-a aruncat peste masă. Noroc că noi cunoșteam patronii, oamenii de acolo.

Sunt multe întâmplări cu Tamaș, dar ne-a adus și atâtea bucurii. Un suflet extraordinar, foarte sensibil. S-a retras un spartan adevărat. Puțini spartani adevărați a avut Dinamo de când sunt eu. L-am luat de patru ori”, a afirmat Borcea, în evenimentul la care dinamoviștii au aniversat 40 de ani de la victoria cu Hamburg

Gabi Tamaș: „Echipa la care m-am simțit cel mai bine a fost Dinamo”

Gabi Tamaș a evoluat în trei rânduri la Dinamo. În sezonul 2002-2003, în 2005, sub formă de împrumut de la Spartak Moscova, dar și între 2008 și 2009, parte dintr-o campanie spectaculoasă de achiziții a lui Borcea. În total, Tamaș a bifat 84 de meciuri în tricoul „câinilor”, în care a înscris patru goluri. A cucerit în Ștefan cel mare două titluri și o Supercupă.

Echipa la care m-am simțit cel mai bine a fost Dinamo.

- Gabriel Tamaș, în momentul retragerii 

Gabriel Tamaș
Gabriel Tamaș
Gabriel Tamaș
Gabriel Tamaș
Gabriel Tamaș
+44 FOTO

Despre Tamaș, Borcea a mai spus că-l vede devenind antrenor în viitorul apropiat.

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Liderul galeriei Rapidului, mesaj acid la adresa suporterilor FCSB: „Au mentalitate de turmă! Și le e și frică de galeria noastră”

VIDEO Giovanni Costantino, mesaj către fanii lui FCU Craiova: „Avem nevoie de susținere. Este meciul tuturor celor care iubesc acest club”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  04 Noiembrie 2023, 08:36
Postat de rocky3 pe 03 Noiembrie 2023, 18:02

Ce spartan pleacă de la Dinamo să semneze cu ciobanul?? Doar unul de carton, gen Marica sau Rotariu!

deci tu daca te angajezi la magazinul de la colt nu pleci la alt magazin ce iti ofera conditii mai bune.. tare logica ta!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  04 Noiembrie 2023, 02:21

Tamas era bun la noi

duta_dd
duta_dd  •  03 Noiembrie 2023, 21:32

Nu mai umblati cu cap-de-porc vopsit... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează