FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CSU CRAIOVA

Amenințați de „ciuma galbenă” » CS U Craiova are șapte jucători la limită în meciul cu Sepsi

Articol de , - Publicat vineri, 28 ianuarie 2022 14:35 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2022 15:01

CS U Craiova are nu mai puțin de 7 jucători la limita suspendării. Șase cu trei „galbene”, unul cu șase. Încă un avertisment și ratează derby-ul cu CFR Cluj, din etapa viitoare.

  • Meciul dintre Sepsi și CS U Craiova se joacă azi, la ora 20:00, în direct pe Digi, Telekom, Look și liveTEXT pe gsp.ro. 

Început de an cu obstacole pentru Universitatea Craiova. Oltenii n-au scăpat bine de COVID-19, 15 infectați, cantonament întrerupt în Antalya, că la orizont a apărut o altă amenințare: „ciuma galbenă”. Juveții au nu mai puțin de șapte jucători importanți aflați la limita suspendării înaintea meciului cu Sepsi. 

Este vorba despre Dan Nistor, Elvir Koljici, Ștefan Baiaram, Jovan Markovici, Ionuț Vână și Mihai Căpăţână, cu câte trei "galbene", și căpitanul Nicușor Bancu, cu 6! Cum potrivit regulamentului se stă la 4 și la 7, orice avertisment luat de acești jucători azi, la Sfântu Gheorghe, înseamnă out pentru derby-ul cu CFR Cluj, programat în Bănie, pe 5 februarie.

Iar pericolul este foarte mare. În sezonul 2020/2021, trei dintre cele patru „ciocniri” dintre CSU și Sepsi s-au soldat cu daune importante. În returul sezonului regulat, 0-0 pe „Ion Oblemenco”, s-a lăsat cu 8 cartonașe galbene (3-5) și cu două eliminări pe final: Screciu, cu „roșu” direct (84), respectiv Fofana, după două „galbene” încasate în același minut (90+2). 

3accidentați au oltenii pentru duelul cu Sepsi: Găman, Conte și Houri. Vlădoiu și Roguljici sunt incerți

Cu scântei a fost și următoarea partidă, din play-off, disputată tot în Bănie. S-a încheiat din nou 0-0, însă Baiaram a părăsit terenul pe targă, chiar în debut, lovit de Nouvier. Iar Cicâldău a fost schimbat și el spre final (84), după ce fusese călcat pe gambă, în careu, de Ștefănescu. 

Returul de la Sfântu Gheorghe s-a lăsat, de asemenea, cu o accidentare serioasă. Juveții l-au pierdut pe Vlădoiu, introdus în minutul 61 și înlocuit 5 minute mai târziu, accidentat de Păun.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Dezvăluire-bombă: „Gabriel Oprea mi-a ordonat să-l pun antrenor pe Edi Iordănescu” + Detalii incredibile despre episodul de acum 7 ani: salarii uriașe, manevre și faliment

Situație incredibilă în Liga 1! Un club „refuză” banii din drepturile TV : „Contabilul e în concediu” » Amenințare dură: „Facem plângere penală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1123010001139333
Andrei Filotie  •  28 Ianuarie 2022, 17:51

PAI NU FAC NIMIC O IAU PE COAJE VIND CE E MAI BUN SI ADUC JUCATORI DE CARE ALTE ECHIPE N-AU NEVIOIE CICA LUPTA PENTRU TITU CU. CINE MA? CLUJUL I-SI TINE JUCATORII BUNI SI ADUC ALTII MAI BUNI

fairplayromania
fairplayromania  •  28 Ianuarie 2022, 15:28

Problema Craiovei este Nistor.... restul e apă de ploaie....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează