FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cumpărarea lui Strătilă schimbă semnificativ prima echipă a lui Dinamo

Ciobotariu speră să facă din Laurenţiu Rus şi Sorin Stratilă cea mai buna bandă dreapta din Liga 1
Ciobotariu speră să facă din Laurenţiu Rus şi Sorin Stratilă cea mai buna bandă dreapta din Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2012 12:28

Dinamo l-a transferat pe Sorin Strătilă şi azi va mai perfecta actele cu încă un mijlocaş de bandă, Alexandru Curtean de la Poli Timişoara. Achiziţiile făcute de Dinamo vor produce cel puţin trei schimbări majore în primul 11 al formaţiei din Ştefan cel Mare.

Laurenţiu Rus, 26 ani, care a dat randament foarte bun ca mijlocaş dreapta după plecarea lui Gabriel Torje, reuşind patru pase decisive şi un gol în 17 partide jucate în Liga 1, va reveni în defensivă! Sorin Strătilă, 25 ani, remarcat pentru viteza superioară, va fi mijlocaş dreapta, în timp ce Rus va evolua din nou ca fundaş de bandă.

În aceste condiţii, Srgian Luchin, 25 ani, utilizat pe acel post, va trece în centrul defensivei unde se va bate pentru un post de titular cu Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore.

Şi în banda stîngă va fi concurenţă mare o dată semnate actele cu Alexandru Curtean, 24 de ani. Acesta se va bate cu Marius Alexe pentru un post de titular!

"Laurenţiu Rus şi Sorin Strătilă pot juca împreună fără nici o problemă", a spus Victor Becali atunci cînd a comentat transferul lui Strătilă de la Astra la Dinamo.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
ionut.07
ionut.07  •  06 Ianuarie 2012, 17:41
Postat de jiji_ssheepyard pe 06 Ianuarie 2012, 16:07

Hai ca ai schimbat echipa cu totul , mai urma sa schimbi magazionerul si femeia de serviciu . Ce sa zic , esti mare expert ! Daca vrei sa schimbi ceva cu adevarat , schimba actionariatul !

Amice, am enumerat doar jucatorii pe care-i avem, n-am spus si-n ce sistem vom juca,ce formula, care cum sa fie folositi,prin rotatie.Astia-s jucatorii din lotul lui Dinamo(uita-te pe site-ul oficial,daca tot esti curios).Nu ma consider unul dintre cei 23 de mil de antrenori.Am spus doar ca trebuie sa se foloseasca jucatorii tineri si sa li se acorde mai multa incredere unora. Bineinteles, tu nu esti dinamovist cum ai spus, dar iti place sa comentezi pe la articolele altor echipe, ba chiar sa-ti dai cu parerea.Ia du-te si vezi ce mai scrie despre echipa ta si lasa remarcile la adresa altor echipe.Actionarii se pot schimba foarte usor din tastatura, asa cum faceti voi.

jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  06 Ianuarie 2012, 16:07
Postat de ionut.07 pe 06 Ianuarie 2012, 13:14

La mijloc, ii mai avem pe Bakaj care poate sa joace pe postul lui Munteanu-el acolo da randament si e folosit in nationala Albaniei, pe Stanescu,insa va trebui promovat, in locul lui Stratila, iar Patrascu(in caz ca nu pleaca si vine altul in locul lui) in locul lui Kone. In apararea pe postul lui Rus poate juca Cazacu, care joaca foarte bine la Dinamo II,pe linia de fund ii avem pe Scarlatache, care acolo da randament, nu ca fundas dreapta, Luchin, Moti, Grigore,iar in stanga pe Pulhac si Musat. In atac nu e nevoie sa mai mentionez.Ar trebui acordata mai multa incredere celor enumerati mai sus,care au jucat mai putin(Bakaj, Stanescu, Musat,Cazacu) si-n felul asta avem dublat fiecare post.

Hai ca ai schimbat echipa cu totul , mai urma sa schimbi magazionerul si femeia de serviciu . Ce sa zic , esti mare expert ! Daca vrei sa schimbi ceva cu adevarat , schimba actionariatul !

rogersud
rogersud  •  06 Ianuarie 2012, 15:58

alexe e omul clanului piperat si trebuie sa joace titular meci de meci pentru a fi vandut....daca il cumpara cineva!ar trebui imprumutat pana la vara la chiajna sau mioveni,poate acolo arata altceva....tine locul ocupat in echipa,poate altuia mai bun ca el!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează