FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

"Dacă vorbesc, îl fac de rîs"

adrian porumboiu
adrian porumboiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Porumboiu susţine că Becali i-ar fi propus un aranjament în trecut

- Domnule Porumboiu, Gigi Becali a spus că în afara lui, a lui Bucşaru şi a lui Iancu, ceilalţi patroni implicaţi în lupta la titlu vor recurge la blaturi.
- Declaraţiile lui Becali sînt demne de pacienţii Spitalului 9. Am pregătită o replică dură pentru blaturi, dar nu sînt dispus să o dau acum.

- Adică?
- Îmi vine greu să port polemici cu creaţiile umoristice rezultate din hîrtiile creponate ale presei scrise şi din imaginile mişcate din filmele mute ale televiziunilor din România.

- Totuşi...
- Totuşi, eu i-am demonstrat lui Becali o dată că am fost corect refuzîndu-l. Am închis imediat un subiect mai mult decît periculos, în timp ce el ţinea mîna pe icoană.

- Vă referiţi la un meci dintre Steaua şi Vaslui?
- Nu contează. Dar dacă vrea să continuăm pe această temă, îl anunţ nu-l avantajează deloc. Am crezut încă de atunci că a priceput ce fel de om sînt, dar cred că e chiar irecuperabil.

Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui
"De regulă, atunci cînd ai de-a face cu nebuni, nu dai replici, ci chemi ambulanţa" :-)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (24)
 •  07 Martie 2010, 12:24

Genial Vladu! umorul asta, pur romanesc imi amuza toate diminetile! Dar pana la urma FZR, FZTm

 •  07 Martie 2010, 06:08

cum le zice la chestiile alea in care mergeti, un fel de trenuri asa da prin oras.. pe strada .. cu sine? Tramvai sau asa ceva, am remarcat ca scria "Orasul Viena saluta orasul Iasi".. ceva asemanator. As dori sa fac o completare, va saluta din mers cu degetu mijlociu si va roaga sa va intoarceti rudele culte care canta la nai in statiile de metrou.. nu de alta dar vasluienii nu stiu pe harta europei sa arate unde e Viena.. noi n-avem universitate pe langa care sa ne curga mucii.

 •  07 Martie 2010, 06:01

Nu pot decat sa remarc specimenele care posteaza comentarii aici :D majoritatea dintre voi sunteti certati cu logica. Nu ii tin palma la *** lui Porumboiu dar pana una alta, in timp ce altii umbla pe la butoane, asta umbla la buzunare:D la cat de bazat il vedeti voi la ce ar mai investi milioane si milioane si milioane? pt beseanu care tine cu rapid(tipic): la noi astia fara lumina si apa e de asteptat sa gresim gramatical, nu suntem culti, dar cum ramane cu "a-ti" ma gospodarilor?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează