FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 1-0

video Ce l-a deranjat pe Dan Petrescu după CFR Cluj - FCU Craiova: „Să mă sunați și să îmi spuneți!”

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2023 23:44 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 00:09

Deși CFR Cluj s-a calificat în preliminariile Conference League, după 1-0 cu FCU Craiova,  Dan Petrescu a fost nemulțumit la finalul meciului.

Antrenorul clujenilor a declarat că se aștepta ca CFR Cluj să fie egalată pe final, deși era în superioritate numerică. Ulterior, a făcut radiografia sezonului și a vorbit despre ce urmează pentru echipa sa.

Adrian Mititelu, acuzații grave: „Lucrurile duc spre crimă organizată! A fost direcție ca CFR să meargă mai departe”
CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 1-0
Adrian Mititelu, acuzații grave: „Lucrurile duc spre crimă organizată! A fost direcție ca CFR să meargă mai departe”

Concluziile lui Dan Petrescu după CFR Cluj – FCU Craiova

 „ Nu e liniște. La mine nu trece așa... Tensiunea meciului rămâne 2-3 zile. A fost foarte greu, dar știam asta. Mă așteptam la prelungiri și penalty-uri. La ce am avut, rezultatul e imens. Chiar mă așteptam să ajungem la penalty-uri. Am zis că ne va da portarul lor gol la ultima fază, la ce am avut. Așa a fost anul. Dar sunt convins că 2024 va fi total diferit.

Rămâne faptul că am făcut un sezon destul de bun. Am avut 63 de meciuri. Înseamnă că am făcut bine ceva. Am avut 16 meciuri în cupele europene. Hai să vedem care e următoarea echipă din România care are 16 meciuri într-un sezon. Să mă sunați să îmi spuneți! Nu cred că va fi vreuna.

Am avut 40 de meciuri în campionat, 6 meciuri în Cupă și Supercupa. A fost mult prea mult. S-a văzut și la jucători. Au tras cât au putut.

Nu încercați să spuneți că a fost un sezon ratat. Jucăm în Conference League. Dacă ajungem în grupe, totul e OK. Nu poți câștiga an de an campionatul”, a spus Dan Petrescu la PrimaSport.

Întrebat dacă va fi pe banca lui CFR Cluj și la începutul sezonului viitor, Dan Petrescu a declarat: „Da... Vedem. Mă întâlnesc cu patronul și vorbim”.

VIDEO Vasile Miriuță: „CFR a fost echipa mai bună”

Citește și: 

S-a retras imediat după barajul dintre CFR Cluj și FCU Craiova! Imagini emoționante în Gruia

CFR Cluj, în urna 1 din grupele Conference League » Doar 2 condiții trebuie îndeplinite! + traseul din preliminarii

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
Misu1950
Misu1950  •  02 Iunie 2023, 09:51

Auzi la asta ce absurditate: nr. de meciuri iti spune daca ai facut un lucru bun sau rau! Dar asta il caracterizeaza si acum imi explic ca pe el nu-l intereseaza calitatea jocului (urat jocul cfr-ului) ci numarul meciurilor!

rottwailer
rottwailer  •  02 Iunie 2023, 00:29

La ce fotbal urat jucati chiar nu contează dacă ați avut un an bun, sau rau! Dacă ați jucat peste 60 de meciuri sau 40! In fond pentru asta sunteți plătiți. Și pentru circul făcut tot timpul de marele antrenor Dan Petrescu. Acest Vali Vijelie al fotbalului românesc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează